• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuća i imanje za manje od 10.000 €, a moguća je i subvencija od države: Da li biste živeli na ovakvom mestu?

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su oduševljeni jeftinom ponudom

  • 0

Uprkos svim predrasudama obrazovani mladi ljudi često mir pronalaze upravo na selu, te su ponude kuća i te aktivne, a cene prihvatljive. Oglas u kojem se nudi imanje, kao i kuća za samo 9.999 evra privukao je pažnju mnogih, pa i nas.

U oglasu se navodi da se prodaje stara kuća površine 37 metara kvadratnih i imanje od 56 ari na lokaciji Rajac-Slavkovica.

- Stara planinska kuća na potezu Rajac - Slavkovica. Površina imanja je 56 ari. U kući ima uvedena voda, ali nema kupatilo. Do kuće ima 1,8 kilometara makadamskog solidnog puta i objekat poseduje monofazni priključak na struju - navodi se u oglasu.

Pomoć države

Javni poziv za dodelu podsticaja za seoski turizam u Srbiji je završen pre nekoliko dana i prema prvim rezultatima stigla je 191 prijava, a očekuje se više od 200 prijava i da će isplata sredstava početi u prvoj polovini maja, rekao je državni sekretar u Ministarstvu turizma Uroš Kandić.

- Do jutros imamo 191 prijavu, od kojih je najveći deo ispravan, tako da možemo reći da je ova pilot akcija za dodelu 150 miliona dinara za subvencije za seoski turizam uspela. Najveći broj prijava koje su pristigle na osnovu dosadašnjeg preseka imamo iz Šumadije i sa teritorije Vojvodine, a kada su u pitanju opštine koje prednjače, tu su pre svega Ivanjica, Bajina Bašta i Sjenica - rekao je Kandić za Tanjug.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>