• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lopez snizila cenu penthausa, njenu ponudu odbijali sedam godina: Nekretnina prodata za 25 miliona

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lopez je sve više vremena provodila u Los Anđelesu sa suprugom Benom Aflekom, te joj ova nekretnina nije bila potrebna

  • 0
Jennifer Lopez, Dženifer Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez je pronašla je kupca za svoj penthaus vredan 25 miliona dolara u blizini Medison Skver parka na Menhetnu nakon sedam godina na tržištu. Prema kompaniji za luksuzne nekretnine Brovn Harris Stevens, ugovor je napokon potpisan.

Tražena cena za nekretninu sa četiri spavaće sobe, sedam i po kupatila bila je nedavno 24.990.000 dolara.

Imanje od 9.500 kvadratnih metara nalazi se u istorijskoj vili iz 1924. godine i ima dizajn u zatvorenom i na otvorenom sa četiri privatne terase sa kojih se pruža pogled na horizont Njujorka. Tu je i portir sa punim radnim vremenom, privatno zaključano skladište i lift zaključan ključem.

Unutrašnjost penthausa uključuje vrhunsku kuhinju sa velikim ostrvom, otvorenim policama, frižider za vino od nerđajućeg čelika i šank za doručak, a ti je i prostrana trpezarija. Privatno krilo za goste je takođe uključeno na donjem spratu sa tri prostrane spavaće sobe, prostorijama za osoblje i vešernicom.

Drugi nivo sadrži primarnu spavaću sobu sa dva odvojena kupatila, veliki garderober sa plakarima od poda do plafona, duboku kadu i dve privatne terase, prenosi People.

Kako se navodi, Lopez je sve više vremena provodila u Los Anđelesu sa suprugom Benom Aflekom. Par je navodno kupio kuću od 60 miliona dolara na Beverli Hilsu u junu 2023. goidne, u kojoj se nalazi 12 spavaćih soba i 24 kupatila. Napolju se nalazi sportski kompleks sa objektima za košarku i piklball.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>