• 9

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaju već razrađen biznis na moru za 160.000 evra: Kuća sa 7 apartmana, blizu omiljene plaže srpskih turista

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik nekretnine je izdavao krevet po ceni od 12,50 evra

  • 9

Na oglasu za prodaju nekretnina naišli smo na razrađen biznis koji se prodaje za 160.000 evra. U pitanju je kuća sa sedam apartmana u Ulcinju, na svega 8 kilometara od omiljene plaže srpskih turista, Ade Bojane.

"Prodajem kuću na moru sa sređenim apartmanima, turistički razrađena", navodi se u oglasu. Kuća ima blizu 190 kvadrata i autor oglasa dodaje da su papiri 1/1.

Na osnovu fotografija, zaključujemo da apartmani poseduju zasebna kupatila, čajne kuhinje i terase. Dvorište od 225 kvadrata je lepo uređeno i obiluje cvećem i zelenilom.

"Dvorište je zasejano engleskom travom, zatim zidom pitomih ruža, ogradom ruzmarina, a hladovinu čine vinova loza i kivi. Tu su još smokve, mandarine i niskorastuće cveće", navodi se na sajtu vile koja se prodaje.

Inače, sama kuća se nalazi u mestu Donji Štoj na Velikoj ulcinjskoj plaži, između Ulcinja i Ade Bojane. Vila je na tri kilometra od nudističkog kampa Ada Bojana, a od peščane plaže koja je dugačka oko 13 kilometara, 1.500 metara.

"Apartmani su izgrađeni 2008. godine i obskrbljeni toplom i hladnom vodom u toku 24 sata", piše na sajtu.

U naselju postoje kafići, restorani, super marketi, pijaca, pošta i ambulanta.

Plus je i da vila poseduje parking, pa tako ako biste kupili kuću zarad biznisa, ne biste morali da razmišljate gde će se gosti parkirati. A i turisti, koji dolaze kolima, obično biraju kuće koje imaju sopstveni parking.

Vlasnik nekretnine je izdavao krevet po ceni od 12,50 evra. To znači da za 10 noćenja, sobu recimo možete izdati po ceni od 125 do 375 evra, u zavisnosti od broja kreveta.

Kako vam se čini kuća, pišite nam u komentarima?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>