• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Neprevaziđeno iskustvo stanovanja u Rivieri: Postanite vlasnik eksluzivnog apartmana u srcu Crne Gore

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

U ponudi je 212 pažljivo dizajniranih stambenih jedinica, 144 raskošne hotelske sobe i čak 27 ekskluzivnih radnji na ukupno 3.000 kvadratnih metara

  • 0
riviera, crna gora Foto: Promo

Lokacija koja važi za biser Jadranskog primorja? Može. Smeštaj na minut od plaže? Može. Centar grada na pet minuta? Može. Aerodrom na svega 20 kilometara? Može. I naposletku, investicija koja vam donosi zaradu tokom cele godine - Da li imamo vaše finalno može?

Ako vas ovaj opis asocira na Budvu, nećemo kriti, na pravom ste putu. Predstavljamo vam jedinstveni i prvi projekat ove vrste u Crnoj Gori: "Riviera Montenegro Hotel & Residences", koji vam omogućava da postanete vlasnici brendiranog apratmana, opremljenog u celosti po standardima svetski poznatog hotelskog lanca sa pet zvezdica.

Držaćemo vas još malo u neizvesnosti o kom hotelu se tačno radi, ali kada budete čuli - nećete se pokajati. Pažljivo osluškujte, jer šuška se da će tokom leta biti objavljeno o kom je tačno reč.

Neprevaziđeno iskustvo stanovanja u Rivieri

U ponudi je 212 pažljivo dizajniranih stambenih jedinica, 144 raskošne hotelske sobe i čak 27 ekskluzivnih radnji na ukupno 3.000 kvadratnih metara. Svetska franšiza koja stoji iza kompleksa potrudila se da baš ništa ne izostavi, a da budućim vlasnicima omogući neprevaziđeno iskustvo u srcu Budvanske rivijere. Tako će u samom kompleksu biti i tržni centar, restorani i privatna plaža.

Za koju god stambenu jedinicu da se odlučite, pored toga što kupujete ,,stanovanje bez brige", sebi omogućavate i pogled na prelep budvanski Stari grad i Jadransko more.

Zamislite to ovako: Možete uživati u prvom jutarnjem kupanju na privatnoj plaži, zatim ručati u nekom od najboljih restorana, kasnije se preseliti na "infinitive bazen" sa barom, a dan završiti treningom u sportskom centru dostupnom samo za vas, ili pak centru za opuštanje, ili jednostavno šetnjom pored luksuzne marine na devet minuta od vašeg hotela.

Na samom dizajnu enterijera i eksterijera rade vrhunski i svetski priznati arhitekti
riviera, crna gora Foto: Promo

Novi mediteranski san

U Budvu svake godine dolazi sve više turista, a podaci Turističke organizacije pokazuju da je trenutno oko 9.000 turista smešteno u srcu Crne Gore, od čega je 5.000 njih smešteno u privatnom smeštaju, dok 4.000 ljudi bira i dalje hotelski smeštaj.

To govori da odabir stambene jedinice u Riviera Montenegro Hotel & Residences nije samo ,,ostvarenje vašeg mediteranskog sna" već i investicija u koju treba uložiti novac - koji će vam se vratiti.

Vlasnici apartmana sem što će moći da uživaju u svim benefitima kompleksa, mogu i da prepuste kompletno vođenje svoje nekretnine samom hotelu, ukoliko žele da je izdaju tokom sezone ili cele godine.

Takođe, inostrani kupci kupovinom nekretnine mogu sebi osigurati dozvolu boravka u Crnoj Gori i priliku da postanu njen državljanin.

riviera, crna gora Foto: Promo

Već prodato 50 jedinica

Završetak radova je planiran početkom 2027 godine, a već sada je prodato čak 50 jedinica.

Budva je oduvek važila za lokaciju, krojenu po meri svakog. Sa svojih 18 besprekornih plaža, slikovitim ostrvima i živopisnim načinom života, važi za najprestižniju destinaciju Mediterana.

Sa skrivenim oazama mira i podjednako sjajnim noćnim životom, odlično povezana sa svim delovima Crne Gore, ali i još jednom podjednako raskošnom lokacijom - Dubrovnikom.

Budva pruža baš sve što vam je od jednog odmora potrebno, a kada jednom dođete u njen ekskluzivni kutak, poželećete da se tu uvek iznova vraćate. Imamo li vaše finalno "može" za "Riviera Montenegro Hotel & Residences"?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>