• 6

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li biste dali 1,2 miliona evra za ovu kuću? Nalazi se u plućima Beograda, a ovako "pravda" cenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako ova kuća ostaje nedostižna za mnoge, šta mislite, da li vredi ovaj novac?

  • 6

Za nijansu jeftinija od najskuplje prodatog stana u Beogradu (1.226.888 evra) u prvom kvartalu, prodaje se kuća iz 1987. godine na Košutnjaku. Prostire se na tri sprata, a kvadrat cene 4.743 evra. To znači da je puna cena kuće 1.200.000 evra.

"Da je trava zelenija u tuđem dvorištu" zaista može da se primeni na ovoj kući, čije dvorište poseduje savršeno pokošenu travu, dok fasada više liči na kuće koje možete videti u Engleskoj - a ne toliko u Srbiji.

Ipak, da li to može da opravda cenu, presudićete sami nakon što vidite galeriju fotografija ove nekretnine.

Kuća na prvom nivou poseduje "open spejs" kuhinju u imitaciji drveta sa šankom i otvorenu trpezariju, kao i izlaz na terasu sa priličnim delom dvorišta. Takođe, tu je smešten i zazidan roštilj.

Dok se penjete na sprat, prolazite pored svetlarnika koji pruža moćan pogled na drvorede ispred kuće. Kuća poseduje kupatilo, koje, priznaćemo, ima pomalo neobičan detalj: poseduje vrata do terase.

Tu je i gostinjski toalet, a sudeći po fotografijama, kuća ima najmanje dve spavaće sobe. Evo šta je naveo autor oglasa:

"Kuća se prostore na 3 nivoa – prizemlje, sprat i potkrovlje + suteren. U prizemlju je smešten veliki dnevni boravak, trpezarija, opremljena kuhinja i gostinski toalet. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu i dvorište. Na spratu su smeštene dve spavaće sobe, dva kupatila i još jedna komforna soba koja može poslužiti kao garderober", piše u oglasu, a to nije sve:

"U potkrovlju su još dve spavaće sobe i kupatilo. Suteren je sređen i funkcionalan, sstoji se iz velike ostave, vesernice, kotlarnice i garažnog prostora direktno povezanog sa kućom".

Inače, kuća je kompletno renovirana i adaptirana, a autor navodi da dodatna ulaganja nisu potrebna.

Iako ova kuća ostaje nedostižna za mnoge, šta mislite, da li vredi ovaj novac? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bela

    19. jun 2024 | 23:37

    Uopšte ne vredi, kuću prodaju spavaće sobe a ne neiskoriśćeni prostor ovo je bez veze, ovde nema prostora za udoban život

  • milica

    20. jun 2024 | 08:22

    TOP LOKACIJA ALI JAKO GLUP RASPORED

  • Miladin

    20. jun 2024 | 09:08

    Toliko para a bojler visi u kupatilu?! Prijatelji bojleri se već odavno ne smeju videti u kupatilu!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>