• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta donosi investiranje u nekretnine na primorju? Novi raj mediterana i pogled koji ispunjava dušu

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li ste umorni od gradskih buka? Da li sanjate da provodite vreme ili živite u prostoru koji odiše luksuzom? Želite da živite svoje snove dok udišete miris mediterana i dok osećate sve prednosti luksuznog i savremenog života?

  • 1
Riviera, Crna Gora Foto: Promo

Onda je investiranje u nekretnine u Riviera Montenegro Hotel & Residences u Budvi pravi izbor za vas.

Stanovi u Riviera Montenegro nude savršenstvo u svakom pogledu. Počev od prostranih jedinica na nižim spratovima, pa do penthausa najvišeg nivoa – odlikuju ih besprekorna estetika, luksuz i funkcionalnost.

Fantastična motivacija za investiranje u nekretnine na crnogorskom primorju

Investiranje u nekretnine može biti odličan način za stvaranje kapitala i osiguranje finansijske stabilnosti, ali kao i svaka investicija, zahteva pažljivo planiranje i upravljanje rizicima. U obzir treba uzeti sve, od lokacije pa do najsitnijih detalja.

riviera, crna gora Foto: Promo

Jedno od područja koje doživljava svoj procvat i iz godine u godinu postaje sve traženije jeste crnogorsko primorje, obala dugačka gotovo tri stotine kilometara koju odlikuju raznoliki pejzaži, peščane plaže, uvale, turistički centri i neverovatna priroda.

Ono što svakako krasi ovaj deo Jadrana jeste grad koji bez imalo preterivanja sve više po svojoj arhitekturi i atraktivnosti podseća na Monte Karlo, Budva. Jedan je od najstarijih gradova na Jadranskoj obali i veoma popularna turistička destinacija, koja je kako nekada tako i danas ostala žarište dešavanja na primorju.

Upravo je ovo razlog zašto se baš u Budvi grade prve brendirane rezidenicije u Crnoj Gori – Riviera Montenegro Hotel & Residences.

riviera, crna gora Foto: Promo

Veliki izbor luksuznih stanova i najbolji uslovi u izgradnji

Riviera Montenegro Five Star Hotel & Residences koji je trenutno u izgradnji, smešten je uz očuvanu zelenu oazu Slovenske plaže. Završetak radova je planiran početkom 2027 godine a stanovi su upravo u prodaji i zainteresovanost investitora je svakim danom sve veća, a o tome govori i podatak da je od 212 stambenih jedinica prodato već 50.

U kompleksu se nalazi 212 luksuznih stambenih jedinica, dizajniranih u modernom stilu sa mediteranskim uticajima, čiji će budući stanari imati na raspolaganju usluge konsijerža, spa centar, infinity bazen, teretane, baštu na krovu i što je najvažnije privatnu, peščanu plažu tik uz sam kompleks. Takođe će imati veliki podzemni parking.

Riviera Montenegro Hotel & Residences je prvi projekat u Crnoj Gori koji omogućava kupovinu brendiranog apartmana opremljenog u celosti po standardima svetski poznatog hotelskog lanca sa pet zvezdica. O kom lancu je reč biće objavljeno tokom leta 2024. godine.

Ne propustite posebnu ponudu za kupovinu Riviera Montenegro rezidencije koja je u toku i kontaktirajte prodajni tim koji je uvek na raspolaganju da vam pruži sve informacije.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Kada se spoje snovi i vizija nastaju velike stvari: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angelina

    2. jul 2024 | 13:46

    Verovatno se isplati vise, nedavno sam videla cene nekretnina u Baru i ne mogu da verujem da su cene niže nego u Šumadiji. Samo proverene be safe nekretnine i investicija se višestruko isplati.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>