• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaju tri kuće na 50 minuta od Beograda za 25.000 evra: Plac do glavne ulice, pogled na Kosmaj i Avalu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva kuća je površine oko 110 kvadrata, a druge dve imaju po 30 i 60 kvadrata

  • 1

Za 25.000 evra, na 50 minuta vožnje od Beograda, ne dobijate jednu već čak tri kuće! U pitanju je lokacija Manić, u opštini Barajevo, a po ovoj ceni dobijate 200 kvadrata na placu veličine 15,31 ari do glavne ulice.

"Kvalitetno su sagrađene sa zdravim temeljima i krovovima od čvrstog materijala", navodi se u oglasu. Prva kuća je površine oko 110 kvadrata, a druge dve imaju po 30 i 60 kvadrata.

Najveća kuća poseduje dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, dve spavaće sobe i kupatilo. Druga kuća sastoji se od jedne prostorije u prizemlju, a treća poseduje prizemlje i potkrovlje.

Na placu se nalazi bunar sa pijaćom vodom i stub električne energije. Isti je ograđen sa tri strane i gleda na Kosmaj i Avalu. U oglasu je navedeno da plac izlazi na glavnu ulicu, koja spaja Sopot i Barajevo - a da obe lokacije se stiže za pola sata autobusom, čija je stanica udaljena na 300 metara od kuće.

U galeriji fotografija možete videti da je potrebno dovršiti kuće, ali kada uzmemo u obzir da odlično pozicioniran plac nadomak Beograda možete kupiti za 25.000 evra, sa već postavljenom infrastrukturom - to i nije tako loša ponuda.

Takođe, prva kuća je upisana u katastar nepokretnosti sa građevinskom dozvolom, dok je za druge dve potrebno ozakonjenje.

(Telegraf Biznis)

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>