• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"VRATA RAJA" OD 160 MILIONA EVRA: Novi luksuzni hotelsko-rezidencijalni kompleks na najlepšoj plaži

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi luksuzni hotelsko-rezidencijalni kompleks na najlepšoj plaži Jadranskog primorja

  • 0
Karisma Hotels & Resorts Foto: Promo/ Karisma Hotels & Resorts

Karisma Hotels & Resorts i Dobrov & Family Group sa ponosom najavljuju početak izgradnje luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa "Porta Rai" u Ulcinju u Crnoj Gori. Izgradnja jednog od najznačajnijih turističkih projekata u poslednjoj deceniji u ovom delu Evrope počeće u novembru ove godine, a procenjena vrednost investicije iznosi 160 miliona evra.

"Porta Rai" će biti smešten na Velikoj plaži, najdužoj peščanoj plaži u Evropi, pružajući posetiocima i stanovnicima jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora. Hotelsko-rezidencijalni kompleks kategorizacije sa sa pet zvezdica nudiće ekskluzivne restorane i barove, wellness i spa centar, sedam bazena, padel, teniski i košarkaški teren, mini golf, raznovrsne dečije sadržaje sa promenadom i ekskluzivnom retail zonom i u kompleksu će podjednako uživati kako gosti hotela, tako i posetioci kompleksa.

Karisma Hotels & Resorts Foto: Promo/ Karisma Hotels & Resorts

-Cilj nam je da u novembru ove godine osiguramo početak gradnje, a plan je da ceo projekat realizujemo u periodu od tri do četiri godine. Verujemo da ćemo ovim projektom obogatiti turističku ponudu u regionu, i svima koji to žele da omogućimo novu adresu luksuza na najlepšoj plaži jadranskog primorja. "Porta Rai" će biti destinacija za kvalitetan odmor i relaksaciju, ali i mesto gde se susreću kultura, ekskluzivitet i priroda - rekao je Dragan Lučić, direktor Dobrov & Family Group za Crnu Goru.

Naziv "Porta Rai" nosi duboko simboličko značenje, a simbolizuje "kapiju raja". Naime, "PORTA" je latinska reč koja znači "velika kapija", dok se reč "RAI" odnosi na "raj" ili "nebo".

Karisma Hotels & Resorts Foto: Promo/ Karisma Hotels & Resorts

-Trudili smo se da kroz razvoj koncepta "Porta Rai", a kasnije i u pozicioniranju, ponudimo nešto inovativno i drugačije na regionalnom tržištu. Rezidencijalne jedinice najvišeg kvaliteta važna su komponenta ponude koju stvaramo, ali je najveći fokus u razvoju posvećen sadržajima za decu i porodice. U skladu sa tim, zadovoljstvo mi je i što će ceo kompleks biti smešten usred velikog parka, ispunjenog zelenim površinama i autentičnim mediteranskim zasadima, jer želimo da stvorimo ambijent po meri čoveka - rekao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok.

Kliknite na link za više informacija o Karisma Hotels & Resorts.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>