• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca iz Niša besna, za jednoiposoban stan traže 550€: "Nismo Beograd, deca nisu aligatori, ne jedu nameštaj"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodala je da već dva meseca traži stan, a da vlasnicima često smetaju deca, pa što nije u radnom odnosu, traže mladi bračni par...

  • 2
panorama niša, cene nekretnina Foto: Shutterstock, Pixabay

Jedna Svetlana iz Niša požalila se na Tik-Toku zbog cena izdavanja stanova. Kako je ispričala, već dva meseca traži stan za svoje dvoje dece i nju, a sudeći po cenama za koje se nekretnine izdaju, još dugo neće moći da dođe do svog krova nad glavom.

Ispričala je da za jednoiposoban stan na Čairu traže 550 evra.

- Vi koji u Nišu izdajete stanove, jednoiposobne, za 550 evra na Čairu da idete malo da se polečite pa se vratite. Nismo mi Beograd, Beograd na vodi... mi smo Niš. Šta ima na Čairu, more, plaža? - poručila je Ceca, nadimak koji joj stoji na Tik-Toku.

@svetlana.zekic #foryoupage ♬ original sound - Ceca🌸

Dodala je da već dva meseca traži stan, a da joj je juče sa dvoje dece po suncu išla da pogleda jedan - samo da bi joj vlasnik rekao da je stan već izdao.

- Išla da vidim stan u 18 časova popodne po najvećoj vrućini pa mi rekao da se već dogovorio sa ženom - rekla je, pa dodala:

- Smetaju im deca, ili to što nisam u radnom odnosu, traže mlade bračne parove. Nisu deca aligatori, ne jedu nameštaj, ne kače se na kuhinju, živimo normalno, mi smo normalni ljudi - zaključila je žena.

(Telegraf Biznis)

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>