• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta je sporno u objavi stana koja je izazvala gnev korisnika društvenih mreža: Tražiš 1200€, a kuhinje nema?

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Koji problem imate, ljudi?", upitao je vlasnik

  • 1
Stan izdavanje Foto-Ilustracija: Shutterstock, Pixabay, Izdavanje stanova Beograd

U Dobračinoj ulici, na samo 150 metara od samog centra Beograda, oglašen je stan za izdavanje, i to po ceni od 1.200 evra mesečno. Stan, koji se nalazi na prvom spratu i prostire se na 98 kvadratnih metara, uključuje tri sobe, dnevni boravak, kuhinju, hodnik, kupatilo i terasu.

Međutim, visoka cena ovog stana izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama. U jednom od komentara ispod objave, korisnik društevene mreže je istakao da na slikama nema kuhinje, što je navelo mnoge da pomisle kako je cena previsoka za ono što se nudi.

- S ovim nameštajem za te pare, biće da ste se malo precenili - napisao je korisnik.

Odgovor osobe koja je postavila oglas nije izostao. Naime, on je brzo je reagovao na kritike, pa je u svom odgovoru "zamolio" korisnike da se opuste tvrdeći da je stan biti izdat bez problema.

- Ljudi, opustite se, šta je sa vama! Nije ovo za komentare! Stan izdat i rešeno! Koji problem imate, ljudi! Ako vam ne treba, čemu sve ovo? Precenjeno? Onda neće biti izdat! Čemu sve ovo? Mislite da će vam biti bolje posle ovoga???- napisao je on.

Ovaj slučaj ukazuje na sve veću tenziju na tržištu nekretnina u Beogradu, gde visoke cene i ponuda često izazivaju negodovanje među potencijalnim zakupcima. U međuvremenu, ostaje pitanje da li će ovakvi oglasi i reakcije uticati na buduće postavljanje cena stanova u glavnom gradu.

(Telegraf Biznis)

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    16. avgust 2024 | 11:48

    Pa mnogo je pametnije kupiti i otplacivati svoj stan, pa koliki god da je.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>