• 14

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Žalosno zaista": Izdaje stan kod Hrama Svetog Save za 530 evra, uslov koji ima razljutio sugrađane!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogima se ovaj uslov nije svideo, pa se nisu ustručavali da svoje mišljenje podele i sa vlasnikom

  • 14

Jednoiposoban stan, od 38 kvadrata kod Hrama Svetog Save, izdaje se za 530 evra. Cena koja nije iznenađujuća, štaviše deluje "jeftino" za lokaciju na kojoj se nalazi, ako uzmemo u obzir i to da se van centralnih opština ista kvadratura nudi i po ceni od 600 evra. Zašto nam je onda dovaj oglas zapao za oko? Odgovor se krije u uslovu koji vlasnik ima.

Stan se nalazi na trećem spratu, poseduje centralno grejanje, i kako navodi vlasnik stana dosta prirodnog svetla. Inače, na osnovu fotografija vidi se da je stan održavan i nešto jednostavnije dekorisan. Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su izjedna, dok je spavaća soba odvojena.

U galeriji fotografija možete videti kako izgleda.

Nekretnina je sasvim u redu za život dve osobe, međutim izvesni Stevan ima uslov, a to je da u njemu živi samac ili samica. Naravno, i da je zaposlen/a.

"Stan se izdaje zaposlenom samcu ili samici, na duži vremenski period", stoji u oglasu. Takođe, navodi se da je potrebno dati depozit u visini jedne mesečne kirije.

Mnogima se ovaj uslov nije svideo, pa se nisu ustručavali da svoje mišljenje podele i sa vlasnikom:

"Polako, molićete posle da vam neko živi samo račune da pokrije"; "Vi ste bolesni, za samca jel samicu, za te pare može da živi njih 10. Sramota"; "Žalosno zaista"; samo su neki od komentara.

Šta vi mislite, da li biste prihvatili da po ovoj ceni živite sami?

(Telegraf Biznis)

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ….

    17. avgust 2024 | 12:56

    Stvarno nevidim problem, ne zele da im dolaze sa decom sto je po meni ok, a sto se tice da je sam/sama sta to ljude vredja ako neko ima para da plati sto da ne.

  • MAX

    17. avgust 2024 | 13:45

    A to sto se ljusti plafon, to ulazi u cenu! Bez imalo investicije, želi ogromne pare da zaradi!

  • Fedor

    17. avgust 2024 | 14:57

    Tvorci ovih tekstova su zaista uporni! 600 evra za 38 kvadrata van centra?! Hocete reci npr. u Mirijevu, Borci, Altini, Batajnici, Cukarici, Zelezniku...neko placa ovolike pare za ovu kvadraturu! Tesko, bas tesko!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>