• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavirite u pravi "raj na zemlji": Dobijate pomoćne objekte, ribnjak, šumu i livadu za neverovatno malu sumu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za ovaj iznos u Beogradu mogu se pronaći garsonjere od 14m2

  • 2

Nema sumnje da je svima potreban "dan-dva" odmora od buke, i gradskog haosa, a sada je u ponudi vikendica površine oko 70 m², smeštena na prostranom imanju od 10.046 m². Takođe, ovaj skriveni raj dolazi zajedno sa pomoćnim objektima i bazenom/ribnjakom dimenzije 10x3x1,5 metara. Cena ove nekretnine iznosi 26.000 evra.

Imanje se nalazi na 17 kilometara od Zaječara u pravcu Negotina, odmah ispod glavnog puta, između sela Jelašnica i Čokonjar, što ga čini idealnim za miran odmor daleko od gradske vreve.

Snabdevanje vodom obezbeđeno je iz bunara koji se nalazi na imanju, a voda je već sprovedena do vikendice. Struja je takođe dovedena na imanje, a kako se navodi, dodatni benefit je prirodan izvor pijaće vode koji snabdeva bazen.

Jedina mana vikendice, kako se ističe, jeste da kupatilo nije sređeno, ali ipak u skladu odnosa cene i svega što se za istu dobija, to i nije toliko strašno, zar ne?

Na imanju se nalaze njiva, livada i šuma, što pruža mogućnosti za poljoprivredu, rekreaciju i uživanje u prirodi.

Za ovaj iznos u Beogradu mogu se pronaći garsonjere od 14m2, i to poprilično udaljeno od centra, ili pak određeno zemljište na kojem se može izraditi vikendica.

(Telegraf Biznis)

Video: Grčki doktor operiše na Kliničkom centru Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>