• 36

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja vama vikendicu u selu na Drini, vi meni jednosoban stan u Beogradu?": Da li je vama ovo "fer" ponuda?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vikendica se prostire na 30 m² (5x6m) i podignuta je na stubove visine 2 metra, čime je efikasno zaštićena od mogućih poplava

  • 36

Na obali reke Drine, u selu Crnča kod Ljubovije, u ponudi je vikendica od 60 m², sagrađena na sprat, koja već izaziva oprečna mišljenja među potencijalnim kupcima. Dok se neki dive njenom dizajnu i lokaciji, drugi smatraju da je tražena cena od 65.000 evra nerealna.

Kako se navodi, vikendica se prostire na 30 m² (5x6m) i podignuta je na stubove visine 2 metra, čime je efikasno zaštićena od mogućih poplava. Prizemlje obuhvata kuhinju, dnevni boravak, kupatilo i terasu od 6 m², dok se na spratu nalaze dve spavaće sobe i terasa od 10 m², idealna za uživanje u pogledu na reku.

Objekat je izgrađen sa posebnom pažnjom na izolaciju – koristi daske debljine 32 mm, stiropor od 10 cm i rigips, čime je obezbeđena dobra toplotna efikasnost. Vikendica poseduje gradsku vodu i solarne panele snage 3 kW, što je čini energetski efikasnom i nezavisnom.

Plac na kojem se vikendica nalazi prostire se na 4,4 ara, i na placu je izgrađen i letnjikovac od 7 m² sa pečenjarom. Takođe, do vikendice vodi put od 500 metara asfalta i 500 metara makadama, što obezbeđuje relativno lak pristup.

Vikendica je završena na leto 2023. godine i vlasnik je nudi po ceni od 65.000 evra, uz mogućnost zamene za garsonjeru ili jednosoban stan u Beogradu. Međutim, mnogi su skeptični prema ovoj ceni, smatrajući da nije realna za objekat ove vrste, bez obzira na njegovu atraktivnu lokaciju i savremenu gradnju.

(Telegraf Biznis)

Video: Grčki doktor operiše na Kliničkom centru Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    18. avgust 2024 | 20:29

    Drvena vikendica( brvnara) na selu u Bosni za stan od cvrstog materijala u metropoli Beogradu. Precenjujes svoje i to mnogo. Za taj iznos kupice kucu od cvrstog materijala i na boljem mestu. Svasta

  • Qwert

    18. avgust 2024 | 21:35

    Kupovina i prodaja fizickih lica je stvar njihovog dogovora i potreba...ko smo mi ili vi da procenjujemo sta koliko vredi...evo npr. moja skolska ima spomenar iz osnovne skole s kraja 70ih sa preko 200 imena...dobijala je ponude od po nekoliko hiljada evra da proda...nece...ne moze sve novcem da se kupi...mozda je za nekog ova brvnara kao 3 stana u Bgd

  • Joca

    18. avgust 2024 | 20:51

    Drvena baraka max 12.000€

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>