• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novak renovirao kuću, pa rešio da je proda za sitno: Za ovaj iznos u Beogradu jedva možete kupiti garažu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Renovirana kuća po neverovatnoj ceni

  • 1

Na samo osam kilometara od centra Valjeva, u naselju Paune, prodaje se moderna i renovirana kuća koja ne zahteva dodatna ulaganja i koja iznosi 75 metara kvadratnih.. Smeštena na placu od 10 ari, kuća je izgrađena sa savremenim karakteristikama i nudi predivan pogled na lokalnu crkvu i grad.

Cena ove nekretnine iznosi 45.000 evra.

Kuća se sastoji od prostranog dnevnog boravka u prizemlju, koji ima priključke za letnju kuhinju, dok sprat obuhvata hodnik, dve sobe, kupatilo i prostor za vešeraj. Uz to, poseduje i potkrovlje.

Za one koji traže veći prostor, postoji opcija kupovine dodatnog zemljišta od 75 ari zajedno sa pomoćnim objektom od 65 kvadrata po ceni od 58.000 evra. Vlasništvo je uredno, 1/1, a svi dokumenti su uknjiženi.

Novak, koji je postavio oglas napominje da je nekretnina savršena za one koji žele mirnu lokaciju u blizini grada, sa svim prednostima modernog doma.

Stanovi u Beogradu

1. A blok, novogradnja, 51 m², cena 224.400 evra (oko 4.400 €/m²)

Ovaj stan je smešten u luksuznom delu Novog Beograda i potpuno je opremljen. Nudi 2 sobe i nalazi se na prvom spratu zgrade sa sedam spratova. Zbog svoje lokacije u prestižnom delu Beograda i modernog rasporeda, cena je prilično visoka.

2. Blok 22, renoviran, luksuzan, 58 m², cena 294.930 evra (oko 5.085 €/m²)

Ovaj stan nudi veći komfor, jer je luksuzno renoviran sa kvalitetnim materijalima poput mermera. Nalazi se u višenamenskoj zgradi, na šestom spratu. Ova nekretnina ima značajno višu cenu zbog vrhunskog uređenja i lokacije u centralnom delu Novog Beograda.

3. Stan u Dr Ivana Ribara, Beograd, cena 145.000 evra

Površina: 97 m²Cena po kvadratu: 1.495 €/m²Stan je trosoban, smešten na prizemlju zgrade od šest spratova. Ova cena se može smatrati povoljnom za Beograd, s obzirom na kvadraturu i lokaciju, ali je i dalje značajno viša u poređenju sa kućom u Valjevu.

4. Stan u Ledinama, Oplenačka, Beograd, cena 81.900 evra

Površina: 39 m²Cena po kvadratu: 2.100 €/m²Ovaj stan je dvosoban i smešten je na prvom spratu zgrade. Cena je umerena za ovu kvadraturu, ali je stan manji i skuplji po kvadratnom metru u odnosu na kuću u Valjevu.

5. Stan u Ledinama, Oplenačka, Beograd, cena 85.600 evra

Površina: 43,9 m²Cena po kvadratu: 1.950 €/m²Ovaj stan je takođe dvosoban, ali ima nešto veću kvadraturu. Cena po kvadratu je manja u odnosu na prethodni stan, ali je ukupna cena i dalje značajno viša u poređenju sa kućom u Valjevu.

Garaža

U prvom kvartalu ove godine najskuplja garaža prodata je za 73.000 evra na beogradskoj opštini Vračar. U odnosu na četvrti kvartal prošle godine, cena najskuplje garaže je veća za 10.000 evra.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    9. septembar 2024 | 13:40

    Kuca rupa bwz dna, oduzima vreme i grejanja i odrzavanja...stan je zakon, toplo, sve u fullu

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>