• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Formirana radna grupa za sprovođenje nadzora nad radom katastra: Ako imate problem, evo kome da se javite

M. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadzor će biti vršen do 16. oktobra

  • 0
Montažna kuća gradnja papiri Foto: Shutterstock

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da je danas potpisao Rešenje kojim je obrazovao Radnu grupu za sprovođenje nadzora nad radom Republičkog geodetskog zavoda (katastra). Ona počinje sa radom u ponedeljak, a Nadzor nad radom Zavoda biće sproveden do 16. oktobra.

- Nakon izvršenog nadzora Radna grupa dužna je da do 1. decembra 2024. godine dostavi Izveštaj o izvršenom nadzoru sa predlogom mera. Izveštaj će biti razmatran na Vladi, a potom ću sa sadržajem izveštaja i predloženim merama da upoznam javnost - poručio je ministar i pozvao građane i građanke koji imaju primedbe na postupanje ili na nepoštovanje rokova pred Republičkim geodetskim zavodom da informacije sa dokazima dostave na mejl adresu: pitanja.gradjana@mgsi.gov.rs

- Svaki zahtev koji dobijemo prosleđivaće se Republičkom geodetskom zavodu uz upozorenje na zakonsku odgovornost ukoliko se zahtevi stranaka ne rešavaju u rokovima koje je predvideo Zakon o upravnom postupku - naglašava Vesić.

Uveren je da će resorno ministarstvo na ovaj način pomoći Republičkom geodetskom zavodu da bolje sagleda probleme i eventualne propuste u radu jer to nije moguće dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom posle 13 sati, kada su odlučili da, posle pritiska javnosti, primaju građanke i građane.

(Telegraf Biznis)

Video: Predstavljena akcija "Nabolja cena": Pogledajte šta je sve na spisku od proizvoda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>