• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sređena sa ukusom, ali u tom selu mora biti upola cene": Zar je ova prelepa kuća na Dunavu skupa za 65.000?

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mirza ističe da u kuću ne treba uložiti ni dinar

  • 3

Jedan Mirza objavio je na popularnoj Fejsbuk grupi da prodaje kuću u Bačkom Novom Selu za 65.000 evra, a pored komentara da je prelepa, našao se i onaj u kom je prokomentarisano ,,da u tom selu mora biti upola cene". Da li je u pravu? Presudite sami na osnovu fotografija koje ćete videti u tekstu.

Mirza navodi da je u pitanju porodična kuća na obali Dunava, na placu od 13 ari. Pored kuće od  100 kvadrata sa etažnim grejanjem, na placu se nalazi i zatvorena šupa sa podrumskim prostorijama, kao i još dve velike šupe u prvom delu dvorišta.

U drugom delu dvorišta nalazi se bašta koju možete urediti po svom ukusu, a tu je i još jedna šupa da ostavite sav neophodan alat.

Mirza dodaje da u kuću ne treba uložiti ni dinar, ističući da je potpuno opremljena i odmah useljiva. Zaista, na osnovu spoljašnjosti, kuća podseća na stare kamene iz Engleske, dok unutrašnjost odiše vojvođanskim duhom.

Ostavljamo vam fotografije, a vi nam pišite u komentarima kako vam se čini nekretnina.

No, vratimo se spornom detalju - ceni. Naime, iako većina govori da je kuća prelepa, pojedinima je zasmetala cena od 65.000 evra.

- Sređena sa ukusom, al pola cene je realno za to selo - piše u jednom komentaru, dok se u drugima navodi da se napiše tačna blizina Dunava.

Jasno je da ima onih koji strahuju da Dunav tu često plavi, pa da je zato i cena niža, ali novijih podataka na tu temu nema.

S druge strane tu su i oni koji apeluju na vlasnika da cenu nikako ne spušta.

- Srećna prodaja, ako ne moraš ne žuri. Neko će se pojaviti. I ne daj ispod cene, neka saksijaši sede u one 2 sobice i sanjaju o ovakvoj kući i dvorištu - stoji u jednom od komentara.

Nekada se zvalo "Neudorf an der Donau"

Bačko Novo Selo je naselje u opštini Bač, u Južnobačkom okrugu. Do Drugog svetskog rata, Bačko Novo Selo je bilo nemačko selo i zvalo se Neudorf an der Donau.

U selu se nalazi i Dvorac Fric - Hristić. Od Beograda se nalazi na 2 sata i 10 minuta vožnje, a od Novog Sata na sat vremena i 10 minuta.

(Telegraf Biznis)

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Db.kuper

    14. septembar 2024 | 14:43

    Jeste lepa kuca,ima ulaganja oko onih koseva ili sta su,jeste malo rizicno jer je Dunav blizu a vreme ce biti samo gore i gore,ali ipak 65.000€ ?? Po meni je mnogo jer za taj novac bih npr mogao dve montazne kuce(kljuc u ruke) da kupim i jos sam da odredim lokaciju i to u gradu ili nesto blago van centra gde su mi sve prodavnice za sve,skola,vrtici itd..na 5min voznje ili pesaka ako u gradu odlucim da je sagrade. I to u gradu jos. Ali svako ima prava da trazi koliko hoce normalno. Sa srecom..

  • Lord

    14. septembar 2024 | 12:50

    Da li je voda za pice,ima li trofazna struja,koliko je daleko Dunav???

  • Milivoje

    15. septembar 2024 | 17:04

    Malo se izgleda i zna ali u pravcu Sombora postoji npr i mesto Silbas ( 29 km od grada). Nov put u celoj duzini do NS stize se za svega 30 min. Mirno mesto multikulturalno.Kuce jeftinije trenutno i svakako bi bilo lepo da se slo naseljava umesto izumire.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>