• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša "daje" kuću od 68 m² i dva objekta za samo 8.000€: Ipak, zbog ovoga kupca nema ni na vidiku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cene zemljišta u Srbiji oborile su rekorde

  • 0
Kuća na prodaju, prodaja nekretnina niske cene Foto: Shutterstock

Placevi izvan urbanih sredina postali su izuzetno popularni u poslednje vreme. Sve više ljudi traži mir i tišinu na planinskim lokacijama, bežeći od svakodnevne gužve, dok drugi koriste svoje kuće za izdavanje turistima, koji takođe vole da istražuju prirodne lepote širom Srbije.

Cene zemljišta u Srbiji oborile su rekorde, posebno kada je reč o poljoprivrednom zemljištu, za koje se sada plaćaju značajne sume. Ipak, Srbija obiluje prelepim krajevima u kojima je moguće pronaći pristupačne kuće, koje odgovaraju različitim budžetima. Oglasi za takva imanja često se mogu pronaći i na društvenim mrežama.

Jedan od oglasa koji nam je zapao za oko odnosi se na prodaju vikendice.

- Vikend kuća površine 68 kvadratnih metara sa dva pomoćna objekta i placem od 11 ari u selu Jugovac, kod Prokuplja, ponuđena je po ceni od 8.000 evra - navodi se u opisu.

Iako cena zvuči veoma povoljno, razlog za to je što kuća zahteva značajnu obnovu, kako bi se povratila njena funkcionalnost.

Oglas možete pogledati OVDE.

(Telegraf Biznis)

Video: Prvi let Er Srbije za Guangdžou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>