• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rajsko ostrvo, beli pesak i privatna laguna na prodaju: Može biti vaše, ali postoji jedna caka

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rajsko ostrvo se nalazi u arhipelagu prelepih Maldiva

  • 0
Malvidi Foto: Shuttertock

Ako maštate o životu daleko od gradske buke i žurbe, okruženi okeanom i rajskom prirodom, savršeno mesto za vas postoji i to je privatno ostrvo koje se nalazi u arhipelagu prelepih Maldiva. Sve što stoji između vas i ovog rajskog ostrva je cena od 45 miliona dolara (41,3 milion aevra).

Soneva Jani se nalazi na ostrvu Medhufaru u Noonu atolu Maldiva, koje se nalazi 105 milja severno od glavnog grada Malé. Privatno utočište na Severnom ostrvu je prelepa oaza bujnog tropskog rastinja i plaža sa belim peskom, okružena blistavim tirkiznim vodama privatne lagune. Na severnom vrhu Soneva Jani, ima 3.717 metara  kvadratnih stambene površine i ukupnu površinu zemljišta od 33.437 metara kvadratnih.

Kompleks vila biće izrađen od održivih, etički nabavljenih materijala, koristeći brzo rastući, ultra-održivi i izdržljivi bambus ili drvo iz plantaža. Materijali će se ponovo koristiti i reciklirati gde god je to moguće, bilo da se radi o pretvaranju drveta koje je odnela voda u skulpture i dekorativna svetla, ponovnom korišćenju telefonskih stubova za konstrukciju, ili pretvaranju otpada od metala i stakla u upečatljive dizajnerske detalje.

Ogroman kompleks Severnog ostrva imaće pet spavaćih soba i tri dečije sobe raspoređene u nekoliko vila. Glavna zgrada vile će imati luksuzni glavni apartman, glavni dnevni boravak i zapanjujući infiniti bazen dok će staza povezivati ovu zgradu sa teretanom i fitness prostorom.

Dve ekskluzivne gostinjske vile će se nalaziti na plaži a postoji plan razvoja za dodavanje još dve vile.

Tu su i roštilj na plaži, bioskop na otvorenom za očaravajuće trenutke filmske magije pod zvezdama, prenosi Miror.

Agencija za prodaju navodi kako je "ovo je sasvim jedinstveno mesto kao i jedinstvena prilika da posedujete privatno ostrvo na jednom od najlepših mesta koja ova planeta ima da ponudi".

Samo vam treba nešto više od 40 miliona evra.

(Telegraf Biznis)

Video: Poseta japanske delegacije Comtrade-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>