• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade prodaje kuću od 90 m2 blizu Beograda: Traži samo 45.000 evra, ali dobijate i brojne pogodnosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na placu se nalaze i dva dodatna objekta ukupne površine 64 kvadrata

  • 0

U Lajkovcu, na svega 65 kilometara od Beograda, nudi se na prodaju prostrana useljiva kuća površine 90 kvadratnih metara, sa dodatnim objektima i velikim placem. Ova nekretnina, koja se nalazi na placu od čak 26 ari, i kako se navodi, idealna je za one koji žele mir i prostor, a da su i dalje blizu glavnih saobraćajnica i popularnih turističkih destinacija.

Kuća se sastoji od tri prostrane sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, i kupatila.

Na placu se nalaze i dva dodatna objekta ukupne površine 64 kvadrata, što pruža dodatne mogućnosti za adaptaciju ili proširenje prostora prema potrebama novih vlasnika.

Lokacija je takođe vrlo povoljna, budući da je udaljena samo 8 kilometara od auto-puta "Miloš Veliki", koji omogućava brz pristup Beogradu i drugim važnim destinacijama. Takođe, za ljubitelje prirode, popularne turističke destinacije kao što su Banja Vrujci i Divčibare nalaze se na samo 26, odnosno 50 kilometara udaljenosti, što čini ovu kuću odličnim izborom za vikend odmore ili povlačenje iz gradske vreve.

Kuća je opremljena osnovnom infrastrukturom, strujom, vodom, kanalizacijom, telefonskim priključkom i uličnom rasvetom, što omogućava komforan boravak od prvog dana. Cena ove prostrane nekretnine, uz dodatni prostor na placu, je oko 45.000 evra, što je izuzetno povoljno s obzirom na lokaciju i mogućnosti koje pruža.

Oglas pogledajte OVDE.

(Telegraf Biznis)

Video: Nikola Tesla, najslavniji komšija u Beogradu na vodi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>