• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludilo u beogradskom selu: Vila s teretanom, bioskopom, bilijar salom za 780.000 evra, a nema ovu važnu stvar

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na prvom spratu se nalaze čak pet spavaćih soba

  • 2

Na tržištu nekretnina pojavila se luksuzna vila u Meljaku, smeštena na idiličnoj lokaciji za sve koji  žele da pobegnu od gradkse gužve i uživaju u prirodi. Ova nekretnina prostire se na 892 kvadrata i nudi predivan pogled na zelene predele, i to po ceni od 780.000 evra.

Vila se ponosi prostranim dnevnim boravkom od čak 120 kvadrata, koji odaje utisak iz holivudskih filmova. Opremljen terasom i kaminom na drva, ovaj prostor pruža idealno mesto za opuštanje i uživanje u prirodi. Detalji enterijera su blistavi, a materijali poput mermera doprinose eleganciji ovog doma.

Na prvom spratu se nalaze čak pet spavaćih soba, od kojih su dve master sa sopstvenim kupatilom. Na međuspratu se nalazi prostorija predviđena za bioskop, što je savršeno rešenje za ljubitelje filmova. Zanimljivo je da vila nije potpuno nameštena, što omogućava budućim vlasnicima da je urede po sopstvenim željama.

U prizemlju se nalazi velika bilijar sala, kancelarija, teretana, kao i garaža sa dva mesta. Tu je i vešernica, zajedno sa posebnom prostorijom za proslave koja ima izlaz na dvorište od 18 ari. Ovo dvorište pruža dovoljno prostora za sve vrste aktivnosti, uključujući mogućnost izgradnje bazena, iako mnogi potencijalni kupci postavljaju pitanje da li bi bazen već trebao biti deo ovog luksuznog kompleksa, s obzirom na cenu.

Vila u Meljaku poseduje i grejanje na toplotne pumpe.

Ekipa Telegrafa uslikala je ovaj bajkoviti dvorac, a kako on izgleda pogledajte u nastavku.

@art.nekretnine Da li bi ova jedinstvena kuća mogla da zadovolji sve vaše potrebe?🙌 Luksuzna kuća za 875€/m2. Ako vam se dopada ova kuća pozovite nas 📲 011 2620 734 ili nam pišite u 📩 #fyp #fypsrbija #nekretnine #prodajanekretnina #kuca #lux #belgraderealestate #realestate ♬ original sound - ART NEKRETNINE

(Telegraf Biznis)

Video: Mile Jelić Business development manager Comtradea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    23. oktobar 2024 | 13:20

    Meljak ....pa tamo samo ako si.lud ......a te pare dobice hahahahaha..nikad ..a mozda ni tad

  • Sele

    23. oktobar 2024 | 13:45

    Ovo ne vredi ni pola te cene. Samo neko sa malim IQ može to kupiti i toliko platiti!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>