Recept za pikantni gulaš sa makaronama: Bolji je od mađarskog, nećete moći da mu odolite!

Ovo kuvano jelo je pravi gastronomski praznik

Komentari

  • Robert

    25. januar 2021. | 18:02

    Ne možeš da ga zoveš gulaš,ako je bolji od gulaša....gulaš je madjarsko jelo,tako da smisli neki drugi naziv

    Podelite komentar

  • Nc19

    25. januar 2021. | 15:05

    Dedere još brašna natovar, nema štednje. Zar se meso ne bi trebalo dinstat i tak to.. Neg, natovar sve i kuvaj, biće super. Da li ljudi koji objavljuju ovakve članke, imaju ikakve osnove o onome o čemu pišu...

    Podelite komentar

  • Mia

    24. januar 2021. | 21:37

    Kakvi brašno u gulaš, junetina,aleva paprika, začine, ko hoće djem od šljive, i crnu čokoladu za lepši ukus, i gulaš zahteva dosta luka,za ukus a i gustine

    Podelite komentar

  • Sanja

    24. januar 2021. | 19:39

    U gulaš od svinjskog mesa dodam par kašika paradajz pirea i kašičicu pekmeza od šljive pri kraju spremanja,brašno ne dodajem. Pekmez od šljive da gulašu prelep ukus. Inače ako ga spremam od junećeg mesa onda dodam kašičicu senfa ili samo meso kad iseckam natrljam sa malo senfa i vrlo sitno seckanog ruzmarina a dodam pri kraju dinstanja i 1dl rozea (vina). Probajte ,ukus je odličan.

    Podelite komentar

  • Ax

    24. januar 2021. | 18:54

    Gulaš se pravi od junetine to je kao prvo. O brašnu u gulašu zaista ne bi komentarisao, jer je to zaista smešno. Brašno ovde služi kao cement, a kad cement stigne u stomak pravi haos. Ovo što ste predstavili možda je i ukusno, ali definitivno nije gulaš. Ovo se recimo u HR zove saft, naravno to je Germanizam.

    Podelite komentar

  • Иштван

    24. januar 2021. | 17:44

    Уффф....

    Podelite komentar

  • Vesna

    24. januar 2021. | 17:02

    U gulas i paprikas NE IDE BRASNO, pobogu!

    Podelite komentar

  • zy

    24. januar 2021. | 15:54

    mokrije od vode

    Podelite komentar

  • evo objasnjenja

    24. januar 2021. | 15:36

    Najbolji gulas je u bifeu na autobuskoj stanici

    Podelite komentar