• 0

Vaše finansije iz drugačijeg ugla uz novu mobilnu aplikaciju UniCredit Banke – mBanking expert

Dame, da li biste želele da znate koliko mesečno trošite na kozmetiku, garderobu, frizera? Gospodo, da li vi znate "u dinar“ koliko izdvajate za fudbal sa drugarima i druženje posle toga ili na restorane i hranu uopšte?

  • 0
UCB mBanking expert

Foto: Promo

Verujemo da teško uspevate da ispratite sve račune i zaduženja, a s druge strane, svesni ste da detaljna analiza i bolji uvid u potrošnju mogu da vam pomognu da donesite bolje finansijske odluke i da tako uštedite novac za ono što vam je stvarno važno. Upravo sve to vam pruža nova aplikacija UniCredit Banke za mobilno bankarstvo – mBanking expert! Sve što treba da uradite je da brzo pretražite transakcije po ključnoj reči, kategoriji ili iznosu. Vaš savetnik je tu da vam pomogne da uštedite za neko lepo putovanje, novi televizor, kožnu tašnu ili najmodernije patike!

Prilikom svake transakcije, bilo da je u pitanju rata za kredit, plaćanje karticama robe ili usluga ili podizanje novca sa bankomata, mBanking expert aplikacija pravilno kategoriše sve vaše troškove. Na taj način imate vrlo precizan uvid u potrošnju, a za to vam više nisu potrebni izvodi, eksel tabele, posebni programi ili odlazak u banku. Naime, svaku transakciju možete brzo da pretražite po ključnoj reči, kategoriji ili iznosu. Pored tekućeg i štednog računa, kreditne i debitne kartice, dozvoljenog prekoračenja, kredita i obaveštenja, dostupan vam je lični savetnik, u svakom trenutku, u vašem telefonu koji, uzimajući u obzir vaše mesečne obaveze i troškove, preporučuje kako biste mogli da najbolji i najjednostavniji način da ostvarite uštedu.

Unapređena aplikacija omogućava da skeniranjem otiska prsta ili prepoznavanjem lica pristupite svim proizvodima, dokumentima, izvodima i obaveštenjima, dok zahvaljujući chat opciji možete da dobijete direktnu podršku našeg Kontakt centra. mBanking expert aplikacija, pored finansijskog savetnika, vam omogućava da, na primer, na godišnjem nivou uštedite čak 12 odlazaka u ekspozituru, najmanje 4 sata vašeg vremena i najmanje 5.000 dinara.

UniCredit Banka je posvećena razvoju inovativnih proizvoda i usluga koji pružaju opipljive prednosti našim klijentima. mBanking aplikacija nudi potpuno drugačije iskustvo, jer vam omogućava da lakše upravljate svojim bankarskim i finansijskim aktivnostima, dok vam istovremeno omogućava da uživate u jednostavnom i prilagođenom korisničkom iskustvu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>