• 0
 ≫ 

Podizanje gotovine na bankomatima Societe Generale, čak i kada nemate račun i karticu ni jedne banke

 ≫ 

Prošlo je već 50 godina od kako je postavljen prvi bankomat na svetu (u Londonu).

  • 0
Societe Generale Foto: Promo/Societe Generale

Do danas je definitivno obezbedio mnoštvo olakšica prilikom finansijskih transakcija i ono najvažnije, menjao se spram potreba klijenata. Societe Generale banka ga je inovirala još jednom, i na svim svojim bankomatima obezbedila brzo i lako podizanje gotovine za sve, čak i za one korisnike koji nemaju račun i karticu ni jedne banke.

P2P slanje novca je nova usluga u okviru m-banking aplikacije koja omogućava da štedite vreme i novac. Jednostavnim klikom na ovu opciju u okviru glavnog menija m-bankinga, unosi se ime, prezime, broj telefona, e-mail adresa primaoca, a način isplate je stvar izbora:

Isplata na Mastercard karticu– nakon odabira ove opcije otvara se prozor u kome primalac sredstava unosi podatke o kartici.Isplata na tekući račun– primaocu se otvara polje gde unosi podatak o broju računa na koji se vrši uplata. Zahvaljujući instant transferu Narodne banke Srbije, sredstva su na računu kroz nekoliko minuta.Isplata na bankomatu Societe Generale banke– primalac dobija SMS sa jednokratnom lozinkom koju unosi na bankomatu Societe Generale banke.

Korišćenjem P2P usluge slanja, ne dolazi do dodatnih troškova prilikom izvršenja transakcije, a ova opcija je dostupna 24h/7 dana u nedelji, i važi za sve korisnike m-banking aplikacije bez obzira na operativni sistem telefona.

Nakon unošenja podataka o primaocu sredstava, registruje se kartica sa koje se vrši slanje i ostaje zapamćena za svaku narednu transakciju. U svakom trenutku može zameniti registrovanu karticu i definisati neku novu. Primaocu sredstava stiže SMS sa obaveštenjem o iznosu, jednokratnom lozinkom i informacijom da je potrebno da pogleda link koji će dobiti na e-mail. Taj link vodi do stranice gde se bira jedan od tri pomenuta načina. Nakon odabira željene opcije, otvara se prozor u kom primalac unosi podatke o kartici ili broj računa na koji se vrši uplata, izuzev za isplatu na bankomatu Societe Generale banke gde primalac odmah unosi jednokratnu lozinku iz SMS-a.

Digitalizacijom i ovakvom nadgradnjom m-bankinga, Societe Generale Srbija nastavlja da predvodi promene i unapređuje svoje bankarske usluge, kako bi vama olakšala svakodnevicu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>