• 0

Dobre vesti za vozače: Super ušteda na OMV benzinskim stanicama

Uštedite i do 10 dinara po litru goriva uz Super Karticu

  • 0
Super kartica Foto: Promo/Super kartica

Uz Super Karticu i račun veći od 2.000 dinara u Idea, Roda ili Mercator prodavnici dobijate vaučer sa kojim ostvarujete popust i do 10 dinara po litri goriva i odabrane proizvode na OMV benzinskim stanicama u celoj Srbiji.

Atraktivni popusti koje možete ostvariti su 10 dinara po litri za MaxxMotion goriva, 5 dinara po litri za OMV benzin i dizel, 3 dinara po litri TNG-a, kao i 1+1 gratis za kupovinu sledećih artikala: OMV Caristal tečnost za stakla, OMV osveživač za kola, kao i sve vrste Viva kafa i Viva ledenih kafa.

Sigurno znate da kvalitet goriva ima pozitivno dejstvo na životni vek vozila. OMV pumpe se upravo vode tim principom kada je u pitanju celokupni asortiman goriva, a Super Kartica kao najveći lojaliti program omogućila je svojim potrošačima još jednu pametnu uštedu.

Sedite u svog četvorotočkaša i uživajte u kupovini u vašim IDEA, Roda, ili Mercator prodavnicama. Akcija traje do 23.10.2019.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>