• 4

Igrate li na sreću? Imate šansu da osvojite stan, automobil, putovanje i dva i po miliona evra!

Sedam loto i tri bingo kola

  • 4
nova godina, novogodisnji bingo loto igre na srecu pare novac dobitak

Foto: Pixabay

Novogodišnja euforija počela je da nas obuzima, ali i jedna druga groznica polako nas "trese".

Kako ne biste samo razmišljali o tome šta da potrošite za doček, i ostale praznike i kako to da skupite, razmislite gde možete i da zaradite ili bar da okušate sreću.

Mi smo se raspitali šta biste sve mogli da osvojite u nagradnim igrama i kolima koja se igraju baš u vreme praznika, a kada pročitate sume i nagrade, nema sumnje da ćete poći na trafiku.

Iz Državne lutrije Srbije rekli su za Telegraf Biznis da se u specijalnim novogodišnjim Loto kolima (ukupno ih je sedam) dodeljuje sedam automobila marke Hyundai Tucson.

Dakle u svakom specijalnom kolu izvlače po jednog srećnog dobitnika.

U tri specijalna Bingo kola dodeljuju tri automobila marke Škoda Scala.

- Za vreme trajanja specijalnih kola u toku je i nagradna igra "Lutrijska euforija". Igrači Loto i Bingo igre skupljaju nedobitne listiće. Potrebno je da sakupe nedobitne listiće u vrednosti od 500 dinara i pošalju ih do 14. januara na adresu Poštanski fah 777, 11000 Beograd 6, sa naznakom za nagradnu igru "Lutrijska euforija" - rekli su nam iz DLS. 14. januara u 20h biće izvućena četiri srećna dobitnika.

Glavna nagrada je stan u Beogradu od 50 metara kvadratnih u novogradnji i tri putovanja.

Putovanja su za po dve osobe na sledeće destinacije: Kuba, Bali, Maldivi. Ova nagrada podrazumeva: smeštaj u hotele sa 5* na bazi All inclusive, avio prevoz, plaćene avio takse, plaćeno zdravstveno osiguranje, transferi, usluge lokalnog vodiča...

Sve ukupno u prazničnim kolima Državna lutrija Srbije dodeljuje:

- Stan 50m2

- 10 automobila

- 3 putovanja za dve osobe na egzotične destinacije

- Svi naši igrači u ovom trenutku igrajući Loto, igraju za nagradni Loto fond u iznosu od 1.350.000 evra, Loto+ fond u iznosu od 920.000 evra i Joker u iznosu od 250.000 evra - napominju nam iz DLS.

Prošle godine, više od milion Srba jurilo je rekordnu "loto" premiju, tako da su igrali i oni kojima nikada u životu nije palo na pamet da uplate tiket, kažu u Lutriji.

Hoćete li vi okušati sreću?

(Telegraf Biznis/V.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>