• 0
 ≫ 

Kućica iz snova za 2.000 evra: Evo kako je to ovoj mami pošlo za rukom

 ≫ 

Harmoni Brien iz Perta je svom dvogodišnjem sinu napravila idealno mesto za igru, a drugi roditelji kažu da je ova minijaturna kuća čak lepša i uređenija od njihovih domova

  • 0
Harmony Briene Foto: Instagram/harmonyruru

Jedna mlada mama iz Australije otkrila je kako je kreirala kućicu za igru, za svog dvogodišnjeg sina, a na nju je potrošila čak 2.000 dolara. Zanimljivo je da je kućica više trendi od nekih pravih domova.

Harmoni Brien (22) iz Perta kaže da je uvek bila zainteresovana za dizajn, a trenutno je na studijama arhitekture. Kaže da je dok je odrastala oduvek želela ovako nešto, ali nije imala, pa sada želi da to priušti svom sinu.

- Videla sam da mnogo kompanija prodaje slične kućice, ali sam želela da napravim nešto unikatno i drugačije, specijalno prilagođeno mom sinu - kaže ona.

- Iznajmljujemo kuću pa smo bili ograničeni s tim koliko visoko i veliko nešto može da bude, moj tata je napravio 90 odsto kuće, a muž i ja smo mu pomagali vikendom. Najbolji deo je što možemo da je rasklopimo i ponesemo ako se preselimo - dodaje Harmoni.

Kada je "kostur" kuće napravljen, ova kreativna mama je mogla da se poigrava s enterijerom, a unutra ima sve što i u svakoj kući realne veličine: od kuhinje do kupatila. Osim toga, uspeli su da naprave i kutak za crtanje, od drveta preostalog od kućice.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Kadels PLAY HOUSE bringing all our childhood dreams to life. ——————————————————————————————— I am loving watching Kadel grow into this beautiful space that’s unique and specific to him. I always dreamed of a cubby and.. well... it came late for me, but just in time for our boy. Let the imagination run wild!! Check out the rest of the play house on the blog. https://tuba-viola-bbm5.squarespace.com/rurunest/kadels-play-house - - - - - #cubbyhouse #cubyhousecanteen #cubbyhousefun #cubbyhousekids #kids #kidsofinstagram #learnthroughplay #photographylove #allyouneedislove #mumssupportingmums #cameramama #msgicofchildhood #kidsinterior #kidsplay #outdoorplay #backyarddesign #backyardplayground #snaplovegrow #runwildchild #simplychildren #momtogs #kidsplayroom #kidsplayhouse #playroominspo #playroom #wherelearningmeetsplay #whereplayhappensОбјава коју дели H A R M O N Y R U R U (@harmonyruru) дана

Harmoni dodaje i da su kućice ovog tipa u Australiji takođe 2.000 evra, tako da ne smatra da je "skupo prošla". Nekoliko članova porodice je finansijski "uskočilo" u pomoć, jer su pitali šta Harmoni želi za rođendan svog sina, a ona je smatrala da je bolje da im daju novac, nego da se gomilaju plastične igračke.

Ima poruku za sve roditelje da budu kreativni i posvećeni deci, i da se uključe u njihovo detinjstvo i na ovako neobičan način, kroz zajedničko druženje i interakciju. Kada je podelila slike ove kućice na svom Instagram profilu, mnogi su prokomentarisali da "ova kućica izgleda bolje od one u kojoj oni žive".

Kućica za igru / Foto: therurunest.com

Video: Svaki dan provedemo ovde neko vreme, a ne znamo koje je to leglo štroke

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>