• 0
 ≫ 

Raiffeisen banka ponudila prvu metalnu Visa karticu u Srbiji

 ≫ 

U okviru nove usluge privatnog bankarstva „Friedrich Wilhelm Raiffeisen“

  • 0
Visa

Foto: Promo

Raiffeisen banka je klijentima u Srbiji ponudila uslugu privatnog bankarstva, pridruživši se tako drugim bankama u grupaciji koje već nude ovu ekskluzivnu bankarsku uslugu. Ona nosi naziv osnivača, Fridriha Vilhelma Rajfajzena, a podrazumeva privilegovanu uslugu zasnovanu na želji da se sa klijentima grade dugoročni odnosi koji garantuju potpunu privatnost, sigurnost i transparentnost. Individualnost u pristupu, investiciono savetovanje, planiranje ličnih finansija klijenta, te traženje sveobuhvatnih finansijskih rešenja - odlike su koje privatno bankarstvo Raiffeisen banke razlikuju od ostalih na našem tržištu.

Proizvod koji se posebno ističe u bogatoj lepezi usluga privatnog bankarstva jeste apsolutna novina na našem tržištu - prva platna kartica izrađena od metala! Reč je o Visa Infinite debitnoj kartici, kreiranoj u saradnji sa kompanijom Visa, koja predstavlja jednu od najprestižnijih kartica u svetu.

Visa Infinite kartica Raiffeisen banke namenjena je pre svega klijentima privatnog bankarstva i za njih je potpuno besplatna. Ovu karticu, međutim, mogu imati i svi klijenti Raiffeisen banke koji žele da budu među malobrojnima u našoj zemlji koji će u svom novčaniku imati prvu metalnu karticu na tržištu.

Visa Infinite kartica omogućava sigurna plaćanja na prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu. Među specijalnim pogodnostima koje kartica nudi izdvajaju se: putno osiguranje za vlasnika kartice i članove njegove porodice, pristup aerodromskim ložama u preko 450 gradova širom sveta, pristup brzom prolazu i privilegovanom ček-inu na više od 270 aerodroma, specijalni popusti i VIP tretman u više od 900 hotela širom sveta, kao i popust za kupovinu na brojnim prodajnim mestima. Uz sve to, ova kartica obezbeđuje i dodatna osiguranja vezana za neovlašćeno korišćenje i krađu kartice, gubitak i kašnjenje prtljaga i sl.

Pored navedenih benefita za vlasnike Visa Infinite kartice, posebno treba izdvojiti takozvanu uslugu konsijerža koju banka pruža u saradnji sa kompanijom Visa, a koja obezbeđuje pomoć u organizaciji putovanja i rezervaciji smeštaja u luksuznim hotelima, podršku pri kupovini karata za različite manifestacije, pa čak i prilikom organizacije raznih događaja, porodičnih i ostalih proslava... Usluga konsijerža je  korisnicima dostupna 24 časa, 7 dana u nedelji.

Više informacija o usluzi privatnog bankarstva, kao i pogodnostima za korisnike Visa Infinite kartice može se pronaći na stranici: https://fwr.raiffeisenbank.rs/privatno-bankarstvo.

(Telegraf.rs/PR

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>