• 0

Uz Sberbank keš kredit penzija stiže dan ranije!

Osluškujući potrebe naših najstarijih sugrađana Sberbank Srbija pripremila je veoma atraktivne ponude keš kredita i kredita za refinansiranje, uz fiksnu kamatnu stopu. Pored toga imamo i dodatnu pogodnost za one penzionere koji uz keš kredit ili kredit za refinansiranje prenesu penziju na Sberbank tekući račun – oni će svoju penziju primiti dan ranije

  • 0
Sberbank

Foto: Promo

Keš kredit i kredit za refinansiranje moguće je podići u iznosu do 1.200.000 dinara, sa rokom otplate do 83 meseca. U realizaciju svakog kredita uključeno i osiguranje.

- Potrudili smo se da uz odlične uslove, brz i jednostavan proces obrade, omogućimo našim najstarijim korisnicima keš kredita i kredita za refinansiranje da brže i jednostavnije, uz fiksnu kamatnu stopu, dođu do neophodnih novčanih sredstava. Želimo da čujemo naše najstarije sugradjane jer znamo da odlazak u penziju predstavlja priliku za neke nove doživljaje a mi smo tu da ih podržimo u tome - ističe Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda Sberbank Srbija.

Iskoristite atraktivnu ponudu Sberbank keš kredita i kredita za refinansiranje za penzionere koja traje do 18. 12. 2020. godine. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, svratite u najbližu ekspozituru Sberbanke ili pozovite Kontakt centar na 19909 i naši zaposleni će Vas rado saslušati, dok reprezentativni primer možete pronaći i na www.sberbank.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>