• 0
 ≫ 

Život čine odluke

 ≫ 

Bilo da je u pitanju Svetsko ili Evropsko prvenstvo, Liga šampiona ili večiti derbi, gledanje te presudne utakmice će za vas biti vrhunac dana, a možda čak i cele nedelje ili meseca! Utakmica nije utakmica, bez društva koje se okupi na jednom mestu i uz pivo i grickalice vatreno navija za svoje favorite. Zna se da je sreća varljiva, nekad vam se osmehne, nekad okrene leđa, ali čak i da omiljeni tim ne pobedi, važno je da se bodrilo strasno, onako iz srca – a za sve ostalo, naravno da je sudija kriv!

  • 0
Banca Intesa

Foto: Promo

Koliko god bila velika vaša ljubav prema fudbalu, kao i većina situacija u životu, i ona ima dve strane medalje. Dok biste vi da uživate u bravurama s loptom koja leti od kornera do gola i od faula do penala, vaša lepša polovina bi verovatno radije da gleda seriju, čita knjigu ili se možda samo opusti u tišini. Sve i da imate dva televizora, koliko puta vam se dogodilo da ste od okupljanja ekipe odustali jer nemate dovoljno prostora da ih sve smestite, ili jednostavno živite sa roditeljima pa nije u redu da im narušavate uigranu svakodnevicu?

Ukoliko kuhinju koristite kao trpezariju i dnevnu sobu, a na putu do kupatila bar tri puta preskočite prepreke u vidu veša koji se suši na žici, parkirane bicikle ili starih stvari koje ste „nasledili“ u iznajmljenom stanu, vreme je da razmislite o sopstvenom domu. Dovoljno prostran, na željenoj lokaciji i kupljen pod uslovima koji vama odgovaraju, stan predstavlja dugoročno i postojano rešenje. Zvuči jako primamljivo, ali i komplikovano. Treba celu porodicu prebaciti sa jedne na drugu lokaciju, pa radovi u stanu, selidba, a na sve to i da se prođe kroz proces dobijanja stambenog kredita koji može da bude mukotrpan i da se oduži. Ipak, kupovina novog stana je jedna od važnijih životnih odluka.

Kako bi olakšala i maksimalno ubrzala proceduru dobijanja stambenog kredita, Banca Intesa je ponudila sadašnjim i budućim klijentima realizaciju stambenog kredita, uz samo tri dolaska u banku. Na raspolaganje stavlja i svoje specijalizovane savetnike koji se isključivo bave stambenim kreditima i tu su da ponude brza i efikasna rešenja kroz unapređen i pojednostavljen proces odobravanja stambenog kredita. Zapao nam je za oko i njihov port17al koji je nazvan IntesaCasa, a radi se ustvari o vodiču koji na jednom mestu sadrži sve informacije za nekoga ko rešava stambeno pitanje. Pored pojašnjenja procesa dobijanja stambenog kredita, u okviru dela pitanja i odgovori, pored informacija i saveta o stambenom kreditu, mogu se naći sve neophodne informacije o notarima, porezima, agencijama za nekretnine, kupoprodaji… Kalkulator je takođe jedinstven, pored rate za željeni iznos kredita, može se izračunati i maksimalni iznos kredita za koji je kupac kreditno sposoban i maksimalna rata, a za kupce novogradnje dodatno može da se izračuna i iznos povraćaja PDV-a. Na sve se mislilo, pa su kupcima stanova dati saveti i za uređenje doma. Putem ovog portal može da se zakaže sastanak sa specijalistom za stambeni kredit.

Moguće je da deluje kao prevelik zalogaj i da vam kroz glavu prolazi hijadu pitanja, ipak na svakih „hiljadu zašto“, postoji i „hiljadu zato“. Kada jednom prelomite i  odlučite se za kupovinu stana, znajte da sebi obezbeđujete, ne samo krov nad glavom, već ponajviše mir, i to onaj koji nije „iznajmljen“. A da li će taj mir „narušiti“ muzika, glas vaše lepše polovine ili društvo koje uz utakmicu navija, neka i to bude rezultat samo vaše odluke!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>