• 0
 ≫ 

Mobilna plaćanja jednostavna kao 1, 2, 3

 ≫ 

Napredovanje tehnologije donelo je mnoštvo korisnih uređaja bez kojih je svakodnevni život postao nezamisliv

  • 0
Mastercard

Foto: Promo

Jedan takav uređaj je sigurno i mobilni telefon koji nam na prvom mestu omogućava komunikaciju sa najmilijima ili poslovnim saradnicima, beleženje neprocenjivih momenata i iskustava putem fotografija i video zapisa, kao i pravljenje agendi, spiskova za kupovinu, čuvanje informacija i još mnogo toga. Pomoću pametnog telefona danas je moguće uraditi skoro sve, a njihova sve veća mogućnost prilagođavanja našim ličnim potrebama daje im dodatnu vrednost.

Mobilni telefoni obogaćuju našu svakodnevicu, ali kako tehnologija napreduje ovi pametni uređaji sada nam mogu pojednostaviti i iskustvo kupovine, učiniti ga još bržim, jednostavnijim i veoma sigurnim. Kako? Odgovor je - uz aplikaciju mobilnog novčanika, koji omogućava savremeno i bezbedno beskontaktno plaćanje tokom kupovine.

Šta je potrebno kako biste i vi mogli da koristite mobilni novčanik? Odgovor je jednostavan kao 1, 2, 3:

1. Potrebno je da imate platnu karticu banke koja je omogućila svojim klijentima omogućila koriščenje aplikacije za plaćanje mobilnim uređajem – mobilni novčanik

2. Instalirajte aplikaciju mobilnog novčanika banke na svoj telefon,

3. Unesite podatke sa kartice u aplikaciju koja će, zahvaljujući naprednim tehnologijama tokenizacije, biti pretvorena u digitalnu karticu.

Plaćanja se obavljaju veoma lako – sve što treba da uradite je da prislonite mobilni telefon na POS terminal dok je na telefonu otvorena aplikacija mobilnog novčanika. Plaćanje potvrđujete tako što ćete ukucati kod (za otključavanje telefona) ili skenirati otisak prsta ili svoje lice na telefonu. I to je sve – čim POS terminal zatreperi zelenim svetlom, a na ekranu telefona pojavi se znak štriklirano ü, vaše plaćanje je obavljeno jednostavno, brzo i sigurno.

Mastercard

Foto: Promo

Keš sve više gubi na popularnosti, a od sada vam ni fizički novčanik i kartice neće biti neophodni ukoliko ste krenuli u nabavku hrane, odeće ili ako plaćate račune. Bez obzira gde i u koju svrhu obavljate plaćanje – vaš novac vam je uvek na dohvat ruke, siguran i sigurno digitalizovan, i njime možete upravljati sa svog pametnog uređaja.

Prednost plaćanja mobilnim novčanikom je ta što mobilni telefon uvek ostaje u vašim rukama, što možete lako pratiti troškove i štediti svoje vreme, a do kraja novembra, štedite i svoj novac. U sklopu kampanje koja traje do kraja novembra, ukoliko napravite barem tri mobilna beskontaktna plaćanja iz mobilnog novčanika povezanog sa Mastercard karticom vaše banke u ukupnom iznosu od najmanje 1.000 dinara, na račun povezan sa Mastercard karticom.vam se vraća 600 dinara.

Ova opcija je dostupna za Mastercard korisnike OTP, AIK, NLB, i Raiffeisen banke za Android operativni sistem i korisnike OTP i ProCredit banke za iOS sistem. Svaki korisnik ima pravo da ovaj benefit iskoristi jednom tokom trajanja promotivnog perioda, a povraćaj sredstava biće realizovan u roku označenom na sajtu banke koja vam je izdala Masercard karticu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>