• 2
 ≫ 

Decembar je pravi mesec za kupovinu – evo i zbog čega!

 ≫ 

Sezona praznika je počela, time i period praznične kupovine i odabira poklona za porodicu i prijatelje

  • 2
Novogodišnji pokloni, momak i devojka, ljubav, novogodišnja jelka

Foto: Shutterstock

Ove godine gotovo je izvesno da ćemo praznike proslaviti u kućnoj atmosferi, što mnogima daje motiv više da lepše dekorišu svoj dom i pripreme ukusniju i bogatiju trpezu.  Ukrašavanje novogodišnjih jelki polako počinje, samim tim i razmišljanje o poklonima koji se, u skladu sa prazničnom tradicijom, ostavljaju ispod jelke.

Decembar koji je tradicionalno u znaku praznične radosti i kupovine, sada ima još jedan razlog za dobro praznično raspoloženje. Reč je o specijalnoj prazničnoj ponudi Direktne Banke koja svim građanima koji do 14. decembra podnesu zahtev za Mastercard kreditnu karticu, omogućava da za kupovinu u minimalnom ukupnom iznosu od 10.000 i više dinara ostvare povraćaj sredstava u iznosu iznosu od 10%, a maksimalno 1.000 dinara. Ova praznična ponuda važi za transkacije kupovine u prodavnicama i putem interneta u periodu od 01. do 31. decembra 2020. godine.

Specijalna praznična ponuda nije jedini razlog za korišćenje ove kreditne kartice koja obezbeđuje brzo i jednostavno plaćanje primenom beskontaktne tehnologije, kao i praćenje svih izvršenih transakcija putem usluge SMS obaveštenja.

Novogodišnji poklon

Foto: Shutterstock

Mastercard kreditna kartica Direktne Banke pruža vam i opciju kupovine na odloženo bez kamate, ukoliko zaduženje po kreditnoj kartici izmirite do petog u mesecu, uslugu podele transakcija kupovine i podizanja gotovine na bankomatima, u zemlji i inostranstvu, na maksimalno 12 jednakih mesečnih rata, kao i izbor dizajna kreditne kartice prilikom podnošenja zahteva.

Ukoliko se odlučite za kupovinu putem interneta kako biste uštedeli vreme i izbegli gužve u radnjama, dodatna sigurnost vam je zagarantovana zahvaljući primeni Mastercard SecureCode-a.

Uz sve pogodnosti Mastercard kreditne kartice Direktne Banke, decembar je dobio razlog više za titulu meseca radosti i kupovine! Za dodatne informacije o specijalnoj prazničnoj ponudi posetite internet portal Banke: www.direktnabanka.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>