• 0

Što ste bacali stari kauč, bacali ste: Ova kompanija je smislila kako da uštedite, dok ona zarađuje

U današnje vreme kupiti nameštaj nije zanemarljiva stavka, u moru ostalih troškova. Pre nego se odreknete omiljene sofe iz dnevne sobe, obratite pažnju na ovaj trik

  • 0
kauč, sofa

Foto: Unsplash

"Ne treba vam nova sofa - nikada više!", poručuje kompanija MiracleSofa, budući da je lansirala proizvod koji rešava "sve probleme" ako imate star, dotrajao, pohaban, uflekan kauč.

Roditelji se često našale da "deca i bela garnitura na ide zajedno", ali eto, možda je ova navlaka potencijalna opcija. Tokom praznika, pomenuta firma nudi 60 odsto popusta pri kupovini, a u ponudi ima razne navlake za koje kaže da odgovaraju svakom obliku i veličini sofe.

Dolaze u maltene svim bojama, jednobojne ili šarene, rastegljive su, i navodno "odbijaju" prljavštinu ili tečnost koja se prospe po njima. Takođe piše da su "skin-friendly", što znači da ne izazivaju iritacije na koži, propuštaju vazduh, izuzetno su mekane, napravljene od održivih materijala.

Ove MiracleSofa navlake trenutno koštaju od 14,99 dolara, a cena ide do 174,99 USD. U oglasu dalje navode da robu isporučuju širom sveta (isporuka za Evropu je od sedam do 18 dana), i da njihove superiorne navlake "štite od prosipanja, životinja (mačke, psi) i nevaljale dece". Peru se lako, u veš mašini.

Ako ste planirali da uzimate nov kauč, pod uslovom da nije skroz propao (udubljenja i tome slično), ovakve navlake bi mogle da vam uštede značajnu svotu novca. U našoj zemlji, manje sofe (širine 149 cm) koštaju od 19.000 dinara pa naviše, u zavisnosti od toga gde kupujete.

Video: Ukrali su luksuzni automobil za minut uz pomoć jedne sprave

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke