• 0
 ≫ 

Što ste bacali stari kauč, bacali ste: Ova kompanija je smislila kako da uštedite, dok ona zarađuje

 ≫ 

U današnje vreme kupiti nameštaj nije zanemarljiva stavka, u moru ostalih troškova. Pre nego se odreknete omiljene sofe iz dnevne sobe, obratite pažnju na ovaj trik

  • 0
kauč, sofa

Foto: Unsplash

"Ne treba vam nova sofa - nikada više!", poručuje kompanija MiracleSofa, budući da je lansirala proizvod koji rešava "sve probleme" ako imate star, dotrajao, pohaban, uflekan kauč.

Roditelji se često našale da "deca i bela garnitura na ide zajedno", ali eto, možda je ova navlaka potencijalna opcija. Tokom praznika, pomenuta firma nudi 60 odsto popusta pri kupovini, a u ponudi ima razne navlake za koje kaže da odgovaraju svakom obliku i veličini sofe.

Dolaze u maltene svim bojama, jednobojne ili šarene, rastegljive su, i navodno "odbijaju" prljavštinu ili tečnost koja se prospe po njima. Takođe piše da su "skin-friendly", što znači da ne izazivaju iritacije na koži, propuštaju vazduh, izuzetno su mekane, napravljene od održivih materijala.

Ove MiracleSofa navlake trenutno koštaju od 14,99 dolara, a cena ide do 174,99 USD. U oglasu dalje navode da robu isporučuju širom sveta (isporuka za Evropu je od sedam do 18 dana), i da njihove superiorne navlake "štite od prosipanja, životinja (mačke, psi) i nevaljale dece". Peru se lako, u veš mašini.

Ako ste planirali da uzimate nov kauč, pod uslovom da nije skroz propao (udubljenja i tome slično), ovakve navlake bi mogle da vam uštede značajnu svotu novca. U našoj zemlji, manje sofe (širine 149 cm) koštaju od 19.000 dinara pa naviše, u zavisnosti od toga gde kupujete.

Video: Ukrali su luksuzni automobil za minut uz pomoć jedne sprave

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>