• 1

Ostalo je 9 dana do Nove godine: Kako da kupite poklon za svačiji ukus i džep, do 1.000 dinara

Lako je naći lep poklon za mnogo novca, zar ne? Ali, treba se uklopiti u ograničeni budžet, a opet darovati našto smisleno, kvalitetno. Ovo su predlozi

  • 1
Novogodišnji poklon

Foto: Shutterstock

Ova godina je, mnogima, prošla mnogo brže nego prethodne, dok drugi imaju utisak da joj se ne nazire kraj. Ipak, on je tu za devet dana, tačnije, u petak sledeće nedelje ulazimo u 2021. godinu.

Ako još dragim ljudima niste kupili poklon, na šta su možda uticale i mere iz prethodnih dana, evo prilike da dobijete ideju i uklopite se u cenu koju svačiji budžet može da "podnese".

Podsećamo, Krizni štab je juče doneo nove mere, koje su na snazi do petka, a one znače da će radno vreme tržnih centara, prodavnica s odećom i obućom i drugih objekata, biti do 20 časova. Ako planirate da robu poručite onlajn, uradite to na vreme, kako pošiljka ne bi kasnila zbog potencijalnih gužvi oko NG.

Ideje za decu

 

Dete ne zna "svet cena", zna samo da li mu se nešto dopada ili ne. Kada imate ograničena primanja, a pritom i više od jednog deteta, jasno je da niste u mogućnosti da date pola plate samo za novogodišnji poklon. Deca vole šarene, pompezne stvari, ali se isto tako raduju i "sitnicama". Ovo su pokloni do 1.000 dinara, vredni detetove pažnje.

U zavisnosti od uzrasta mališana, možete mu/joj kupiti edukativnu knjigu, slikovnicu, knjigu s nalepnicama, puzle (Baby Shark) - trenutno na akciji 749 dinara u jednoj dečjoj radnji. Zatim, puzle Frozen 2 po ceni od 719 dinara (takođe na sniženju).

Toy Story 4 domine su na akciji 719 RSD, a Clementoni kocke 12 Ben10 regularno koštaju 989 dinara (idealan poklon za dečake). Univerzalna igra s kuglicama, Tilt Puzzles, košta svega 149 dinara.

Obratite pažnju i na Best Luck solarni automobil od 899 dinara, kao i na Minnie Mouse bojanku s vodenim bojama, po ceni od 519 RSD na sniženju. Regularna cena je oko 750 dinara.

Ideje za Nju

 

Nevezano za to da li kupujete poklon mami, sestri, supruzi, prijateljici, s ovim stvarima sigurno neće pogrešiti. Na primer, malo žensko ogledalo (za šminkanje) nikada nije na odmet, a trenutno košta 600 dinara, u jednoj prodavnici stvari za kuću. Zatim, stalak za kačenje porukica na sniženju košta 800 RSD.

Dekorativne kugle koje svetle, a rade na baterije i mogu ukrasiti neku policu u stanu, koštaju 650 dinara. Lepe šolje su uvek dobar poklon, koštaju od 150 do 450 dinara, i u njih možete ubaciti neku čokoladicu ili kafu u kesici. Zatim, dobar izbor su knjige, kozmetika, šal, kapa...

U gradskim knjižarama su gotovo svi albumi za fotografije sniženi, i mogu se naći već za 300, 400 pa do 900 dinara. Takođe, papuče mogu biti lep poklon, posebno ako su tople i mekane, a ovih dana ih možete naći za manje od 1.000 dinara na sniženju. Dekorativna tegla (175 dinara) napunjena bombonama - može biti savršen poklon, ako vaša drugarica voli slatkiše.

ogledalo

Zanimljivo ogledalo / Foto: Printskrin/Jysk.rs

Ideje za Njega

 

Nije lako izabrati poklon za muškarca, ali su, recimo, gedžeti i kozmetika uvek dobar izbor. U ponudi je dosta šampona, kupki, odnosno proizvoda 3 u 1, po ceni od 200, 300 ili 400 dinara, a uz to, možete kupiti neki detalj za telefon, kao što je grip koji košta između 600 i 700 dinara.

Tabekere su oko 600 do 800 dinara u gradskim knjižarama, a knjiga je takođe uvek lep poklona za muškarca. Budući da je ova godina bila i te kako stresna, anti stres loptice su dobra stvar - koštaju između 300 i 400 dinara, a zanimljiv i koristan poklon može biti džepna lampa s priveskom (na sniženju 900 RSD).

Video: Da li biste pojeli komad zlata? doručak košta 50 evra i hipsteri će odlepiti za njim

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    22. decembar 2020 | 16:54

    Ti pokloni su postali klasično pomodarstvo. Ranije se poklon spremao jedino za polaznika (položajnika- zavisno gde se kako zove). Ovo danas je prosto postala obaveza. Svaka čast svakome ali moj džep nije u stanju da to podnese, pa niti kupujem niti primam poklone. Lepe želje će biti sve što dragim osobama mogu da poklonim i to od srca.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>