• 3

Šta sve možete da odigrate ovih dana i da postanete milioner u Srbiji: Ovo su sve moguće nagrade

Probajte, možda vam se posreći da osvojite vredne nagrade

  • 3
Loto, Bingo, lutrija

Foto: Shutterstock

U ovoj izazovnoj godini, mnogi drugačije doživaljaju i novogodišnju euforiju. Ipak, jedna druga groznica mogla bi polako da nas "zatrese". Kako trenutno ne razmišljate toliko kako, koliko i gde da potrošište za doček zbog epidemioloških mera, idealno je da zaradite nešto novca, ili bar da okušate sreću. 

Raspitali smo se šta biste sve mogli da osvojite u nagradnim igrama i kolima koja se igraju baš u vreme praznika, a kada pročitate sume i nagrade, nema sumnje da ćete poći na trafiku.

Iz Državne lutrije Srbije rekli su za Telegraf Biznis da su specijalnim novogodišnjim kolima želeli da svojim igračima ulepšaju kraj 2020. godine. 

Državna lutrija Srbije (DLS) u specijalnim novogodišnjim Loto kolima (ukupno ih je sedam) dodeljuje sedam automobila marke Hyundai Tucson. Dakle u svakom specijalnom kolu izvlače po jednog srećnog dobitnika.

Neka izvlačenja su već prošla u decembru, ali ostaje ono 29.  i 31. decembra, a u januaru datumi koje treba da pratite su 05. i 08.

U tri specijalna Bingo kola, dodeljuju više od 50.000.000 dinara i to 31. decembra kao i 04.01.

- Specijalna kola već su počela i DLS je već obradovala svoje igrače sa dva automobila marke Hyundai Tucsson. Želim da naglasim da svi naši igrači u ovom trenutku igrajući Loto, igraju za nagradni Loto fond u iznosu od skoro milion evra kao i Loto+ fond u iznosu od takođe skoro milion evra - rekli su iz Lutrije za naš portal.

- Državna lutrija Srbije specijalnim novogodišnjim kolima zelela je da svojim igračima ulepša kraj jedne, za sve nas, teške godine, kao i početak 2021. za koju svi verujemo da ce biti lakša i srećnija - porčuju.

Putovanja u ovim kolima su izostala iz razumljivih razloga.

Prošle godine, više od milion Srba jurilo je rekordnu "loto" premiju, tako da su igrali i oni kojima nikada u životu nije palo na pamet da uplate tiket, kažu u Lutriji.

Hoćete li vi okušati sreću?

Video: Njima se baš posrećilo: Nervni slom ili glavna premija neke igre na sreću?

(V.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gargamel

    28. decembar 2020 | 12:37

    Već mesec dana samo sam dva broja u igri Loto pogodio. Svih mesec dana igram iste brojeve. Dele li oni uopšte pare?

  • Pop

    28. decembar 2020 | 14:01

    Ja 30g igram loto i nikada nista nisam dobio... Ponekad cetvorku i to retko i trojku dobijem

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>