• 0
 ≫ 

Majstor za januarske popuste: Za 129 evra kupila odeću za celu godinu, za ćerku i sebe

 ≫ 

Šta mislite o januarskim popustima u Srbiji? Javite nam u komentarima

  • 0
Caroline Smart Karolajn Smart / Foto: Profimedia/David Cummings/News Licensing

Svi volimo dobre popuste, ali Karolajn Smart je od njih napravila umetnost. Ova 25-godišnja majka odlučila je da januarske rasprodaje maksimalno iskoristi.

Za samo 115 funti (129 evra), Karolajn je kupila odeću za celu godinu za sebe i svoju ćerku Amber-Mej. Od kostima za Noć veštica, preko novih božićnih džempera i bikinija, sve je stalo u tu svotu, piše The Sun.

Rasprodaja, odeća, koronavirus Koristite li rasprodaje? / Foto: Tanjug/AP

Ova majka iz Harfilda u Engleskoj, koja je trenutno nezaposlena, kaže da ju je pandemija naučila da je više nego ikad važno kupovati unapred i koristiti popuste.

- Kupila sam mojoj ćerki (1) i meni šuškave prsluke za po 11 evra, četiri bebi-bodija koji koji su sniženi sa 11 na 2,25 evra i sebi tri letnje haljine za po 3,3 evra.

- Sebi sam gumene čizme pazarila onlajn za 30 evra, a za Amber-Mej patike za broj veće. Platila sam ih oko 22 evra - kazala je ona.

Karolajn je uspela da sebi nađe čak i neke dizajnerske komade.

- Prošle godine našla sam Majkl Kors tašnu za 14 funti (oko 16 evra), a našla sam i Holister helanke za 12 funti (oko 14 evra), snižene sa 30 funti.

Rasprodaja, sniženje, maska, koronavirus Rasprodaja je počela u decembru / Foto: Tanjug/AP

Kako kaže, šoping je za nju kao sport.

- Jednom kada pobedite, to je najbolji osećaj na svetu. Tako se ja osećam kada pronađem super jeftine primerke koje niko drugi nije primetio. Kada krenem u takvu kupovinu, to je količina posla kao da radim smenu od devet do 17h. Provela sam devet sati u kupovini - kaže ona.

Januarska sniženja za nju su veliki izazov, ali kako kaže, barem je do kraja godine mirna. Uvek je, kaže, volela popuste, ali ovakav šoping postao je ključan kada je ostala bez posla.

Odeća, kupovina, izlog, šoping Šoping / Foto: Unsplash/George Bakos

- Zbog korone sam nezaposlena, inače sam radila na recepciji. Trenutno pokušavam da pokrenem svoj posao, ali nije lako. Zato što je budućnost tako nesigurna, želela sam da moja ćerka i ja imamo sve što nam je potrebno, a još i upola cene - objasnila je ona.

Šta mislite o januarskim popustima u Srbiji? Javite nam u komentarima.

Video: Ovo nema ni u Lidlu: Žene u Americi se tuku i valjaju po podu zbog popusta

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>