• 0

Prihvatanje China UnionPay kartica na bankomatima Banca Intesa

Banca Intesa je omogućila prihvatanje kartica koje izdaje China UnionPay na svojim bankomatima, dok će uskoro biti dostupno i plaćanje na POS terminalima banke u trgovačkoj mreži

  • 0
Banca Intesa Foto: Branko Starčević

Banca Intesa je među prvim bankama omogućila prihvat kartica u našoj zemlji, a u skladu sa memorandumom koji je Narodna Banka Srbije potpisala sa ovom svetskom kartičarskom kompanijom. 

China UnionPay je jedan od najzastupljenijih kartičarskih sistema na svetu, ima više od 6,5 milijardi izdatih kartica u 179 zemalja, podržava najsavremenije platne tehnologije, u koje spadaju plaćanja beskontaktnim karticama, plaćanja mobilnim telefonom i plaćanja na internetu. Kompanija je osnovana 2002. godine u Kini i ovom trenutku predstavlja kartičarski brend sa najvećom stopom rasta u broju izdatih kartica na godišnjem nivou.

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, zauzima vodeću poziciju na domaćem tržištu mereno svim ključnim indikatorima poslovanja – ukupnom aktivom, kapitalom, kreditima i depozitima klijenata. Banka posluje sa 1,36 miliona klijenata kojima stavlja na raspolaganje inovativne proizvode, vrhunsku uslugu i jedinstveni spoj razvijene poslovne mreže i digitalnih servisa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>