• 2

Velika promo ponuda Sberbank keš kredita i kredita za refinansiranje

Prateći potrebe i planove svojih klijenata, Sberbank Srbija je i ovoga puta pripremila specijalnu ponudu keš kredita i kredita za refinansiranje koja će biti dostupna svim zainteresovanim građanima u promotivnom periodu do 30. juna 2021. godine

  • 2
Sberbanka

Foto: Promo

Ovu specijalnu ponudu čine povoljne Sberbank pozajmice sa fleksibilnim rokovima otplate i to do maksimalno 71 meseca. Takođe, u okviru ove ponude svi građani mogu da apliciraju za dobijanje pozajmica po promotivnim uslovima u iznosu do čak 3.000.000 dinara uz kombinovanu kamatnu stopu, koja je u prvih 18 meseci fiksna i iznosi atraktivnih 7,4 odsto (nominalno), tačnije 8,34 odsto efektivno za kredit u iznosu od milion dinara.

- Kao banka koja svakodnevno pruža usluge izuzetno velikom broju klijenata širom Srbije, želja nam je bila da ovom specijalnom ponudom dodatno izađemo u susret svim građanima i da im omogućimo da mnogo bolje isplaniraju i da se pripreme za realizaciju svojih planova.  Bilo da je reč o predstojećem godišnjem odmoru ili putovanju koje je dugo odlagano, renoviranju stana, ili nekim drugim planovima, naša aktuelna ponuda keš kredita i kredita za refinansiranje je odličan način da se svi ovi planovi ostvare i da naši klijenti izuzetno brzo dobiju željenu pozajmicu. Interesovanje klijenata za našim pozajmicama je u ovom periodu godine uvek veliko, a sa dodatnim pogodnostima koje smo sada pripremili verujemo da ćemo podstaći i ohrabriti mnoge da uz našu podršku nastave ili tek započnu ostvarenje svojih planova – istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Sektora za razvoj proizvoda Sberbank Srbija.

Dodatna pogodnost koju je Sberbank u okviru ove ponude omogućila svim svojim klijentima je i prilika da zahtev za dobijanje željenog keš ili kredita za refinansiranje, bez naplate naknade za obradu zahteva, podnesu online - putem veoma jednostavne forme na sajtu Banke, ali i mogućnost da za ovu pozajmicu apliciraju u nekoj od Sberbank ekspoziturama širom zemlje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>