Srbin je za dan izgubio 44.000, a za nedelju 87.000 dolara: Ispričao nam je kako izgleda pakao uživo

Sagovornik Telegraf Biznisa za dan ostao bez 44.000 dolara i samo je jedan od mnogih koji su platili ceh kraha kripto-tržišta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DD
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vladan Popovic

    09. jul 2021 | 04:08

    Zalosno je ovo sve. 99% vas koji komentarisete ne poznajete ni 5% materiju. Znate li zasto je nastao btc? Kako funckionise? Nemate pojma i zato lupate gluposti. Kada dignete stambeni kredit i vratite banci 30% kamate to vam je u redu i za tim vecina leti. A kada neko investira novac u btc koji kroz istoriju ima nenormalan rast to vam je kockanje. Ko udje sa razmisljanjem u ovo moze fine pare napraviti. Samo covjek ne treba biti pohlepan. Treba imati strpljenja i cekati. A vi koji ste u kreditima i placate bankama kamate po 30-40% samo uzivajte vi ste najpametniji eto mi sto investiramo novac smo glupi :)

  • Miroslav

    26. jun 2021 | 19:04

    Kripto valute se kupuje za realan novac. Suma tog novca koja se prebaci u kripto valutu ide u takozvani uvoz-negativni saldo jedne države.U Srbiji ne postoji zakonska osnova za poslovanje.Taj novac se nekontrolisano odliva, slabi se dinar.Banke tipa WEG (Nemačka) vrše usluge menjačnica,Estonija je njihov poligon za operacije.Postoji VISA kartica koja se poručuje on-line.Ulozi su ogromni, u pitanju su hiljade milijardi dolara na svetskom nivou.Neki će se veoma obogatiti, neki već sada troše preko tih kartica u našim marketima, hiljade njih.Kupuju hranu, robu, plaćaju usluge itd. Postoji kvaka, ako se desi da izbije velika ekonomska kriza i cene odu u visine, ceh za potrošnju gore pomenutih mešetara pada na pleća običnih građana, neko mora da plati svojim realnim radom ono što je kupljeno, odnosno prodano.Tako je sa svakom krizom, zbog tih kriza i postoje toliki bogataši. Setite se uzroka krize iz 2008, silne investicije u nekretnine, banke dale ogromne kredite.Nekretnine nisu uspeli da prodaju na vreme, nisu imali tržišno opravdanje u ulaganje. Ko ih je pravio-mešetari koji rade sa bankama.Došla kriza, građani platili ceh od 50 procenata naduvane vrednosti objekata, mešetari zadovoljni.Zadovoljne i banke.A običan narod koji nit luk jeo nit luk mirisao nadrljao.I sa kripto valutama biće tako, a one su u ovom veku tek na početku svog pohoda.

  • Pera

    23. maj 2021 | 18:40

    Sad je 28000. kupio sam 😉👍