• 0

Viralan video radnika iz bioskopa: Količina kokica je ista, ali plaćete više

Poenta je da nikada ne uzimate "srednju veličinu", a evo i zašto

  • 0
kokice u bioskopu

Foto: Shutterstock

Postoji neka magična veza između kokica i gledanja filmova, posebno u bioskopu. Malo ko može da im odoli kada poseti ta mesta, ali kupci primećuju da su često obmanuti i da su cene otišle previsoko.

Ipak, jedan američki radnik u bioskopu okuražio se da uputi kupce kako, zaista, stoje stvari s kokicama koje obožavaju: koliko ih dobiju, a koliko za to plate?

Njegov video na mreži TikTok ima više od 2 miliona sviđanja, preko 6.000 komentara i 27.500 šerova, a u njemu ovaj momak, Džun Long, objašnjava kako prodavci kokica u bioskopima u Americi mogu prevariti kupce.

Savetuje ih da nikada ne uzimaju "srednju veličinu" kokica, već samo male ili velike. Jedan od komentara je takođe glasio da su "srednje kokice uvek prevara".

Džun u videu prvo naručuje male kokice za 5,30 funti, prenosi Mirror, ali onda menja mišljenje i odlučuje se za srednju kutiju. Zatim pokazuje kako radnik samo preruči količinu iz male kese u srednju ambalažu, koja se skoro pa napunih do vrha. Razlika je, golim okom, jedva primetna.

@thatcoolguy.25597If you’re at the movies just get a small or large no in between💀 #workingatthemovies #movies #comedy #funny #fyp #foryou♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

 

Snimkom koji je razljutio mnoge, hteo je da pokaže kako su veličine kokica u bioskopima u Americi - prevara, te da su srednje iste kao male, ali skuplje. U jednom momentu, video je imao 9,3 miliona pregleda.

Video: Stavlja se ispod gel laka, ima pristup internetu, a podatke sam menjaš: Manikir sa mikročipom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>