• 2

Našli smo 7 jeftinih stanova gde možete da otputujete: Jedan košta 2 € za noć, drugi nam je blizu

Ako vam nedostaje putovanje, možete da uštedite na smeštaju drastično i tako se ne odreknete daleke destinacije

  • 2
enterijer, luks kuća Foto: Freepik

Iako mnogi od nas vole putovanja, pandemija je uzela danak, i mnogi su ostali bez novca ili bar onog viška da bismo obilazili popularne destinacije. Ipak, i dalje imate mogućnosti da odete daleko, a da ne potrošite mnogo za smeštaj.

Ako vam je potrebna avantura i ne brinete o tome da mora da bude sve luksuz, jedna oblast u kojoj biste mogli da smanjite potrošnju tokom putovanja je smeštaj tamo gde putujete.

Napravili smo listu od sedam najjeftinijih apartmana na svetu. Jedan od njih nam je u komšiliku. Najbolje od svega je što svi oni koštaju manje od 7 evra za noć. 

Budimpešta

Osim što je potpuno opremljen i uključuje besplatan parking, stan u Budimšti je dobro povezan sa centrom grada tako da možete istražiti svaki kutak mađarske prestonice.

Ovde možete ostati za 8,20 USD (7 €) po noći.

Indija

Smeštena iza Kanči Muta u blizini Ramana ašrama, ova soba ima pogled na sveto brdo Arunakala. Prema rečima domaćina, to je savršeno mesto za "vaš duhovni poziv, opuštajući odmor ili samo da budete vi".

Smeštaj košta 5,86 USD (5 €) po noći.

Alžir

Smeštena u provinciji Naima u Alžiru, ova soba je deo kuće koja može da primi četiri gosta. Soba je vrlo pristupačna po ceni od 4,69 USD (4 €) po noći.

Maroko

Tipičan marokanski smeštaj u starinskom stilu, ovaj Airbnb apartamn se nalazi u mirnom području. Ima veliku terasu sa predivnim pogledom na staru Medinu.

Košta impresivnih 2,34 dolara (2 evra) po noći.

Kina

Smešten oko sela Sanhe u okrugu Tišan, ovaj Airbnb stan je u blizini veličanstvene planine Tai. Kao jedno od retkih sela na planini, Sanhe je mirno mesto koje čuva najtradicionalnije narodne običaje i arhitektonske stilove.

Prostor košta 7,03 USD (6 €) po noći.

Turska

Idealna lokacija ove privatne sobe, koja može da primi dvoje, omogućava vam da do plaže stignete za samo 15 minuta autobusom. I sa samo 7,03 USD (6 €) po noći, takođe je veoma pristupačno.

Brazil

Smešten pored Digital TV tornja, turističke atrakcije u Braziliji, ovaj stančić se nalazi u veoma mirnom i sigurnom području, takođe zbog svoje blizine saveznoj policiji i vojnoj akademiji.

Košta 8,20 dolara (7 evra) po noći.

Video: Nisu priče iz 1001 noći, ali platiš 1000 evra za noć: Dobiješ luksuzni šator i spavaš ko sultan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    12. avgust 2021 | 11:52

    dzabe niska cena smestaja,dok dtignes do tamo odose pare,jedino prihvatljivo madjarska i turska.

  • Madam

    12. avgust 2021 | 12:06

    A bezbednost ?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>