• 23
 ≫ 

Pet flaša tekile 3.000, ceo iznos 13.000 evra: Račun iz kluba s Hvara šokirao region

 ≫ 

Pogledom na račun može se zaključiti kako je najviše para potrošeno na Don Julio Anejo boce

  • 23
limun, so, tekila alkoholno piće, aklohoičari

Foto: Shutterstock

U poslednje vreme sve više čitamo o previsokim cenama u kafićima i restoranima, ali i o raznim "prevarama" na primorju, budući da je u jeku letnja sezona odmora, a turisti su "pogodan mamac" da lokalci zarade dosta para.

Već smo pisali o tome da se na Jadranu dešavaju "perfidna potkradanja" vezano za promenu novca iz evra u kune u menjačnicama, ali i tome da gazde širom lokala nalaze načine da se "ugrade".

Jedna čitateljka nam je nedavno poslala račun iz kluba na Zlatiboru, i požalila se kako su joj naplatili 46 flašica džina umesto dvePročitajte i ovu priču kojoj je pisao Telegraf Biznis, a istovremeno se bavimo i sličnim situacijama iz regiona.

Naime, prema pisanju Poslovnog.hr, popularni klub na Hvaru takođe je našao način da zaradi brzo i lako: na jedno piće je otišlo čak 24.000 kuna, odnosno oko 3.200 evra. Kako?

Pogledom na račun može se zaključiti kako je najviše para potrošeno na pet flaša tekila Don Julio Anejo. Na društvenim mrežama pojavio se račun izdat u jednom ugostiteljskom objektu na Hvaru, navodi dalje hrvatski portal.

Na računu piše da su jedni gosti 10. avgusta ove godine za pića u klubu dali gotovo 100.000 kuna (oko 13.000 evra). Osim tekile, stoji i da su naručili bocu skupog konjaka, nekoliko flaša šampanjca, koktele, kao i vodu.

Video: Ugostitelji izdržali pandemiju zahvaljujući ovom rešenju: Partner koji nam je pomogao da opstanemo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diletanti

    14. avgust 2021 | 10:15

    Bezveze, pa Vulin i Kisić Tepavčević napraviše 16.000€ sami.

  • Vik

    14. avgust 2021 | 13:08

    Za te pare su mogli skoknutu do Meksika i piti tekilu nedelju ili dve u dobrom hotelu.

  • Dr

    14. avgust 2021 | 10:55

    Pa ovce su za šišanje. A te pare su mogli da ostave u Srbiji ali onda nisu kul. Snobovi kome se vi dokazuje te. Uplati nešto na3030 kad se već razbacujes. Pomozi ovoj bolesnoj deci da bar mogu slobodno da dišu. Možda te Bog pogleda.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>