• 0

Ako niste sigurni da li bi trebalo da podignete kredit: OTP banka rešava vašu dilemu atraktivnim keš kreditima

Izaberite keš kredit OTP banke koji najviše odgovara vašim potrebama

  • 0
otp krediti

Foto: Stefan Đaković

Potrebna vam je veća količina novca u kratkom vremenskom periodu i u ovom trenutku razmišljate da li je kredit dobro rešenje. Niste finansijski stručnjak, ne znate s kim treba da se posavetujete, a ponuda je mnogo. Pametno je što se ne upuštate u donošenje odluka tako lako, a kada se ipak odlučite na ovakav korak, morate mnogo faktora uzeti u razmatranje. Zato vam stručnjaci OTP banke stoje na raspolaganju za savet kako bi pronašli najbolje rešenje u okviru aktuelne ponude povoljnih keš kredita.

U zavisnosti od toga da li već imate zaduženja u drugoj banci, ili ne, možete odabrati jedan od dinarskih keš kredita po svojoj meri.

Dinarski keš kredit sa varijabilnom kamatom

 

Za one kojima je potreban novac za različite potrebe, OTP banka je obezbedila mogućnost podizanja dinarskog keš kredita sa varijabilnom kamatom pod povoljnim uslovima. Iznos koji može da se podigne je od 50.000 do 2.400.000 dinara, a period otplate je od 13 do 71 mesec.

Uz keš kredit OTP banke možete jednostavno uplatiti i životno osiguranje kao i osiguranje usled gubitka posla. Ovo je način da se dodatno osigurate u slučaju ugovorenih nepredviđenih životnih okolnosti kako bi osiguravajuća kuća otplatila ostatak duga po kreditu. Premije za ova osiguranja nisu veliko opterećenje za vaš budžet, a mogu da vam obezbede miran san.

otp krediti

Foto: Stefan Đaković

Dinarski keš kredit za refinansiranje sa varijabilnom kamatom

 

Uz odabir dinarskog keš kredita za refinansiranje sa varijabilnom kamatom, korisnici koji već imaju neko zaduženje, a potreban im je i dodatni keš, mogu refinansirati svoje obaveze i rešiti dodatne izdatke. Karakteristike i uslovi za otplatu i dobijanje ovog kredita su isti kao kod dinarskog sa varijabilnom kamatom: nema depozita, ni valutne klauzule, a rok za otplatu je od 13 do 71 mesec.

Refinansiranje kredita bez odlaska u staru banku

 

Refinansiranje kreditnih obaveza klijenata kod druge banke brzo je i jednostavno. Korisnici kredita mogu jednostavno da promene banku i da sve svoje kreditne obaveze refinansiraju kreditom kod banke čiji uslovi im najviše odgovaraju.

Svu komunikaciju s bankom čiji kredit klijent želi da refinansira u OTP banci, OTP banka preuzima na sebe, sve do zatvaranja tog kredita.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>