• 18

Šta se desilo s popustima na Crni petak: Zbog čega su građani ljuti na Fashion and Friends?

Tokom noći, 25. novembra na onlajn šopu je došlo do greške u softveru koji obračunava cene

  • 18
Fashion&Friends

Foto: Pixabay, Shutterstock

Prošao je Crni petak, ali ne i priče o istom, pa naši sugrađani negoduju što popusti nisu bili onakvi kakve su očekivali. Bilo je i žalbi zbog rada pojedinih kompanija, a našem portalu najviše su se javljali nezdadovoljni zbog, kako su naveli, propusta u Fashion Company.

Čitaoci koji su nam se javili kažu da su razočarani jer nisu ostvarili popust koji je naveden, ili im je odbijena porudžbina. Drugi pak, sumnjaju da će im biti isporučena roba.

Proveravali smo u kompaniji Fashion and Friends šta se tačno dogodilo. Kako su rekli za Telegraf Biznis, svi kupci koji su naručili robu po sniženim cenama, dobiće svoje artikle i ta roba je već poslata. 

Kako nam objašnjavaju, odbijene su samo one porudžbine gde artikala nije više bilo na stanju. Primera radi, neki modeli popularnih "Ugg" čizama koštali su upola jeftinije (od 10.000 dinara), pa su "planuli" u roku od par sati.

Nisu isporučeni ni oni arikli koji su imali felere.

- Tokom noći, 25. novembra na onlajn šopu je došlo do greške u softveru koji obračunava cene. Zbog toga su se na deo asortimana prikazali znatno viši popusti od definisanih. Čim je greška primećena, cene su vraćene na popust koji je prvobitno definisan u sistemu - rečeno nam je u Fashion and Friends.

ugg

Foto: Pixabay

Sve cene u maloprodajnim objektima od početka Black Friday akcije su ispravne, i nisu se menjale ni na koji način, ističu oni.  (Najavljena je akcija sa 30% popusta na sve, uključujući i snižene artikle, u trajanju od 25. 11. do 29. 11. 2021)

- Potrošačima koji su izvršili onlajn kupovinu tokom softverske greške, i dobili imejl o potvrdi isporuke, biće dostavljeni kupljeni artikli. Fashion Company već radi na rešenju za porudžbine koji su otkazane, a kupovina je obavljena 25. novembra od ponoći do 10 časova ujutru, kako bi svi kupci bili zadovoljni. Želimo da uputimo izvinjenje svim potrošačima i zahvalimo se na razumevanju- navode iz kompanije.

Video: 10 šoping zamki u koje upadamo: Didroov efekat tokom Crnog petka može finansijski da vas unakazi

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tane

    29. novembar 2021 | 18:23

    Ja narucio u N Sportu sve i svasta. I sve su mi skinuli jer nemaju na stanju. Sad cu narucim robu za 150-200.000 pa necu da preuzmem. Samo tako sa njim mora.

  • Ivan

    29. novembar 2021 | 16:13

    Nigde na svetu ne postoji veća pljačkaško prevarantska trgovačka organizacija nego u Srbiji

  • Niko

    29. novembar 2021 | 16:11

    Odjednom nema nanstanju i sve feleri,softver spustio i vise nego sto treba,a oni se ne uklapaju u to,necete dobiti nista sto je poruceno sigurno,ili cete dobiti sa vecom cenom prosto

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>