• 0

Želite da uštedite, a ne znate odakle da počnete? Flex opcija nudi benefite kakve još niste iskusili

U pitanju je jedinstvena usluga na tržištu, koja će vam pomoći da postanete super-štediša i pametno upravljate svojim novcem

  • 0
Štednja, kasica prasica

Foto: Shutterstock

Čovek je oduvek imao potrebu da pametno i savesno upravlja, najpre robom - kao sredstvom razmene, a onda i novcem - kao sredstvom plaćanja.

Ipak, uspešna štednja, odnosno efikasno vođenje finansija, nije nešto što svakome polazi za rukom: pre svega, treba biti realan u odnosu na svoje prihode i rashode.

Na drugom mestu je volja, kao i organizacija da uspešnu štednju sprovedete u delo. Dobra vest je da nam danas, u svetu rastuće tehnologije, mnogo toga olakšava proces čuvanja novca.

Iako dobro skrivena mesta u kući za mnoge ostaju imperativ kada je reč o štednji i ostavljanju novca "sa strane", treba ukazati da takav izbor donosi i određene rizike: na primer, potencijalni upad lopova, poplava, požar.

Takve neprijatne pojave su, s druge strane, eliminisane ako odaberete pouzdanu banku za svoju ušteđevinu, sa visokim stepenom bezbednosti.

Osim toga, štediše teže osećaju pouzdanosti: žele banku kojoj mogu da veruju i sa čijim misijama mogu da se povežu. Sve je više direktnih poruka u odnosu sa klijentima, dok se posebno ceni transparentna komunikacija, kao u ProCredit banci.

Brzo, lako i pouzdano rešenje postoji

Pre svake važne finansijske odluke, bitno je da "druga strana" razume vašu situaciju, prihode i potrebe, te da obezbedi temeljnu analizu koja će vam omogućiti uspešniji rezultat štednje.

onlajn šoping

Foto: Freepik

"Za oko" nam je zapala aktuelna Flex štednja, odnosno 100% fleksibilna oročena štednja, bez minimalnog iznosa. To znači da je moguće neograničeno dodavati i podizati novac sa štednje, bez prekida oročenja.

Pre svega, nevezano za vaše sadašnje ili buduće odluke, sa psihološkog aspekta dobro je znati da niste nečim "sputani", zar ne? Na bankomatima u Zoni 24/7 dnevno je moguće podići do 5.000 evra.

Ako vam zatreba iznos do 20.000 evra, potrebno je da pozovete onlajn centar i da to prethodno najavite, a broj telefona je 0700 700 000. Dakle, još jedan način da uštedite vreme, ali i "nerve" - bez čekanja i obilaženja poslovnica, što je u današnje vreme posebno bitno.

Račun za štednju u ProCredit banci se otvara onlajn, bez dolaska u banku. Novac se može prebaciti na štednju i sa štednje 24 sata, sedam dana u nedelji, kroz opcije eBanking/mBanking ili se može uplatiti/podići na bankomatima u Zoni 24/7.

kredit, novac, pare, vreme, rokovi, banka, pozajmica

Foto: Shutterstock

Flex štednja je stalno dostupna, što je čini jedinstvenom uslugom na tržištu.

I za kraj, ako želite da budete super-štediša, neophodno je da se "oslonite" i na sebe: beležite rashode, smanjite nepotrebne troškove, postavite ciljeve i odredite finansijske prioritete, a onda i svakako izaberite odgovarajuće "alate".

Takođe, zaboravite na zabludu da je štednja usmerena samo na dugoročne planove. Još vam samo preostaje da s osmehom posmatrate kako vaša štednja raste!

Video: Zanimljive činjenice koje niste znali o bankomatima

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>