Nekadašnja prodavačica otkrila pikanterije s radnog mesta: Ovo mnogi kupci ne znaju
Imala je i jedan koristan savet za sve mušterije
Jedna nekadašnja radnica iz britanskog supermarketa otkrila je neke tajne o radu u tom sektoru, i zapravo, kako funkcioniše prodavnica.
Naravno, za mnogo toga - kupci ne znaju.
U trgovini je bila zaposlena sedam godina i kako kaže, nagledala se svega, a jedan od najgorih delova posla bio joj dolazak pijanih studenata za kojima je morala da čisti, piše The Sun.
Kaže i da kupci treba da izbegavaju jedan deo radnje, a to je toalet - u slučaju da postoji u samom objektu. Ne čiste ih redovno, puni su prljavštine i bakterija, a postoje i radnici i mušterije koji ne puštaju vodu za sobom - u šta se i sama uverila, jer je imala takvog kolegu.
Dalje, otkrila je i jednu stvar koju mnogi kupci ne primećuju, a onda se šokiraju kada saznaju - većina pekarskih proizvoda je smrznuta.
- Posao radnika je da pecivo odmrzne i stavi u rernu, te nije baš uvek sveže - rekla je i dodala da se velika količina baca u smeće na kraju smene.
Takođe, imala je i jedan koristan savet za sve mušterije. Naime, u kupovinu je najbolje ići između 7 i 8 sati ujutru, oko 11 časova ili oko 20h: kaže da su tada najmanje gužve, te da je najviše namirnica dostupno na rafovima.
Video: Svinjska mast sada je postala vruća roba za kojom vlada ogromna potražnja
(Telegraf Biznis)
Video: Edina je najmlađa vlasnica škole jahanja u Srbiji
Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.