• 0

Nekadašnja prodavačica otkrila pikanterije s radnog mesta: Ovo mnogi kupci ne znaju

Imala je i jedan koristan savet za sve mušterije

  • 0
market - pecivo Foto: Shutterstock

Jedna nekadašnja radnica iz britanskog supermarketa otkrila je neke tajne o radu u tom sektoru, i zapravo, kako funkcioniše prodavnica.

Naravno, za mnogo toga - kupci ne znaju.

U trgovini je bila zaposlena sedam godina i kako kaže, nagledala se svega, a jedan od najgorih delova posla bio joj dolazak pijanih studenata za kojima je morala da čisti, piše The Sun.

Kaže i da kupci treba da izbegavaju jedan deo radnje, a to je toalet - u slučaju da postoji u samom objektu. Ne čiste ih redovno, puni su prljavštine i bakterija, a postoje i radnici i mušterije koji ne puštaju vodu za sobom - u šta se i sama uverila, jer je imala takvog kolegu.

Dalje, otkrila je i jednu stvar koju mnogi kupci ne primećuju, a onda se šokiraju kada saznaju - većina pekarskih proizvoda je smrznuta.

- Posao radnika je da pecivo odmrzne i stavi u rernu, te nije baš uvek sveže - rekla je i dodala da se velika količina baca u smeće na kraju smene.

Takođe, imala je i jedan koristan savet za sve mušterije. Naime, u kupovinu je najbolje ići između 7 i 8 sati ujutru, oko 11 časova ili oko 20h: kaže da su tada najmanje gužve, te da je najviše namirnica dostupno na rafovima.

Video: Svinjska mast sada je postala vruća roba za kojom vlada ogromna potražnja

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>