Konačno jedno prijatno iznenađenje: "Ogromna porcija, blizu plaže, a tako niska cena"
U moru tekstova i postova o tome kako cene hrane i piće "divljaju", a posebno ovog leta na Jadranu, svoje mesto je pronašla i jedna malo drugačija priča.
Hrvatskom portalu Poslovni dnevnik javio se čitalac i pomenuo kako je, u neformalnom razgovoru s "lokalcima", saznao da vlasnik jednog objekta u turističkom naselju Gajac (nedaleko od popularnog Zrća, na ostrvu Pag) - ne želi da podiže cene.
Mladi čitalac je ostao prijatno iznenađen cenama u jelovniku, posebno imajući u vidu da se restoran nalazi blizu plaže, da je atraktivan i svakodnevno nudi tri menija koja uključuju supu, glavni obrok i salatu.
Cena jedne takve ponude je 59 kuna, odnosno 7,85 evra (oko 900 dinara).
Ovaj gost je konkretno odabrao goveđu supu, bečki odrezak s prženim krompirićima i salatu od zelja, dok je njegov prijatelj odabrao supu, kuvano jelo s mesom i salatu. Napomenuo je i kako su porcije – ogromne, te da je restoran sve vreme bio krcat.
Video: Hrvatska danas dobija ”zeleno svetlo” za ulazak u Evrozonu
(Telegraf Biznis)
Video: Mali: Obezbeđeno još 12 milijardi dinara za visoko obrazovanje, smanjuju se školarine za 50%
Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
ZAC
Covek zna da radi, okretati biznis i sa malo jevtinijim proizvodima vi cete zaraditi, onaj ko samo podigne cenu i nema prodaju propasce.
Podelite komentar
Maja
Ne bih tamo ni sve džabe da mi daju.
Podelite komentar
Medenko
Takav isti meni kosta 4,50e u Meljinama, ne vidim sta je ovde jeftino
Podelite komentar