Konačno jedno prijatno iznenađenje: "Ogromna porcija, blizu plaže, a tako niska cena"
U moru tekstova i postova o tome kako cene hrane i piće "divljaju", a posebno ovog leta na Jadranu, svoje mesto je pronašla i jedna malo drugačija priča.
Hrvatskom portalu Poslovni dnevnik javio se čitalac i pomenuo kako je, u neformalnom razgovoru s "lokalcima", saznao da vlasnik jednog objekta u turističkom naselju Gajac (nedaleko od popularnog Zrća, na ostrvu Pag) - ne želi da podiže cene.
Mladi čitalac je ostao prijatno iznenađen cenama u jelovniku, posebno imajući u vidu da se restoran nalazi blizu plaže, da je atraktivan i svakodnevno nudi tri menija koja uključuju supu, glavni obrok i salatu.
Cena jedne takve ponude je 59 kuna, odnosno 7,85 evra (oko 900 dinara).
Ovaj gost je konkretno odabrao goveđu supu, bečki odrezak s prženim krompirićima i salatu od zelja, dok je njegov prijatelj odabrao supu, kuvano jelo s mesom i salatu. Napomenuo je i kako su porcije – ogromne, te da je restoran sve vreme bio krcat.
Video: Hrvatska danas dobija ”zeleno svetlo” za ulazak u Evrozonu
(Telegraf Biznis)
Video: Srbija sutra dobija 30 novih kilometara autoputa od Koševa do Vrnjačke Banje
Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
ZAC
Covek zna da radi, okretati biznis i sa malo jevtinijim proizvodima vi cete zaraditi, onaj ko samo podigne cenu i nema prodaju propasce.
Podelite komentar
Maja
Ne bih tamo ni sve džabe da mi daju.
Podelite komentar
Medenko
Takav isti meni kosta 4,50e u Meljinama, ne vidim sta je ovde jeftino
Podelite komentar