• 1

Štednja u UniCredit Banci uz kamatnu stopu do čak 2,5%

Kao jedna od sistemski najznačajnijih i najvećih banaka na tržištu, UniCredit Bank Srbija i ovog leta ima zaista odličnu ponudu za oročenu štednju

  • 1
Unicredit banka

Foto: Promo

Za sve klijente koji se odluče da dođu u UniCredit Banku i ostave svoj novac na štednju, očekuju ih izuzetno konkurentne kamatne stope koje se kreću do čak 2,5% za evre i 4,5% za dinare u zavisnosti od perioda oročenja.

-Trudimo se da klijentima uvek ponudimo proizvode i usluge koji su kreirani prema njihovim očekivanjima i potrebama. Štednja je najsigurnija investicija za budućnost i zato smo za klijente ovog puta pripremili veoma atraktivnu kamatnu stopu za štednju u evrima koja se kreće do 2,5 procenata, a za štednju u dinarima do čak 4,5 posto i raspoloživost novca u svakom trenutku. Uvereni smo da će naša ponuda biti veoma zanimljiva kako postojećim, tako i novim klijentima. UniCredit Banka je pouzdan partner građanima i privredi, i izuzetno nam je važno poverenje koje nam oni pružaju pune dve decenije našeg poslovanja u Srbiji - izjavio je Rastko Nicić, član Izvšnog Odbora i direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Bank Srbija.

Pozivamo vas da više detalja o ovoj letnjoj ponudi saznate putem sajta banke ili da posetite jednu od 72 ekspoziture širom Srbije, gde su vam na raspolaganju savetnici koji vam mogu dati sve dodatne informacije.

Ponuda važi za nove i postojeće klijente počevši od 5.8.2022. godine.

Reprezentativni primer za Oročenu štednju u evrima:

Klasičan oročeni depozit u valuti EUR; iznos: 20.000,00 EUR; NKS fiksna, na godišnjem nivou: 2,5% ; EKS: 2,11%. Kamata se obračunava primenom propocionalnog metoda; Period oročenja: 36 meseci; Ukupan iznos koji će korisnik primiti nakon perioda oročenja: 21.293,89 EUR, ukupan iznos neto kamate: 1.293,89 EUR. Nema kriterijuma za indeksiranje depozita. Svi troškovi koji padaju na teret korisnika: porez koji se obračunava po stopi utvrđenoj Zakonom o porezu na dohodak građana i iznosi 228,33 EUR. Banka za Klijenta, u skladu sa navedenim Zakonom, za svaki pojedinačno isplaćeni prihod - kamate ostvarene po osnovu depozita, obračunava porez po odbitku po stopi koja važi na dan isplate prihoda (kamate), porez obustavlja i uplaćuje na propisani račun nadležnog poreskog organa; Obračun je rađen na dan 01.08.2022. godine. Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji. Minimalni iznos za oročenje je 50 EUR.

Reprezentativni primer za Oročenu štednju u dinarima:

Klasičan oročeni depozit u valuti RSD; iznos: 100.000,00 RSD; NKS fiksna, na godišnjem nivou: 4,5% ; EKS: 4,37%. Kamata se obračunava primenom propocionalnog metoda; Period oročenja: 36 meseci; Ukupan iznos koji će korisnik primiti nakon perioda oročenja: 113.700 RSD, ukupan iznos neto kamate: 13.700 RSD. Obračun je rađen na dan 01.08.2022. godine. Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji. Minimalni iznos za oročenje je 2.000 RSD.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>