• 1

Jedinstvena ponuda za štednju u UniCredit Banci

Štednja je vrlo racionalna stvar i kada se sve uzme u obzir veoma je jednostavno: štednja nam omogućava da planiramo i da praktično osiguravamo sebi budućnost

  • 1
UCB štednja

Foto: Promo

I dok se građani Srbije i dalje "lome" da li je bolje čuvati svoj novac u banci ili u "slamarici", stručnjaci su jednoglasni: oročenom štednjom u banci radite mnogo za sebe, ali i za čitavo društvo.

Štednja podrazumeva i planiranje. Bitno je da se na štednju ne gleda kao na odricanje, već način da pravilno i najbolje za sebe rasporedite svoj novac.

Svakako, pravilan izbor banke u svemu tome izuzetno je važan. Važno je da uvek birate banku za koju ste sigurni da će vaš novac koristiti odgovorno, ali i da će vam omogućiti modele štednje prilagođene vašim potrebama i vašem ritmu života.

Zato je UniCredit Bank, kao pouzdan partner građanima i privredi u godini jubileja - dve decenije svog poslovanja u Srbiji, pripremila jedistvenu ponudu za oročenu štednju. U ponudi su izuzetno konkurentne kamatne stope koje se kreću do čak 2,5% (EKS 2.11%) za evre i 4,5% (4.37%) za dinare u zavisnosti od perioda oročenja za sve nove i postojeće klijente. Ono što je najvažnije je činjenica da je novac dostupan klijentima u svakom trenutku, ali kako i sama promotivna kampanja kaže "Isplati se da čekaš da naraste" pa je savet da se odlučite za jedan od ponuđenih perioda oročenja.

Pozivamo vas da više detalja o ovoj specijalnoj ponudi saznate putem sajta banke ili da posetite jednu od 72 ekspoziture širom Srbije, gde su vam na raspolaganju savetnici koji vam mogu dati sve dodatne informacije.

Reprezentativni primer za Oročenu štednju u evrima:

Klasičan oročeni depozit u valuti EUR; iznos: 20.000,00 EUR; NKS fiksna, na godišnjem nivou: 2,5% ; EKS: 2,11%. Kamata se obračunava primenom propocionalnog metoda; Period oročenja: 36 meseci; Ukupan iznos koji će korisnik primiti nakon perioda oročenja: 21.293,89 EUR, ukupan iznos neto kamate: 1.293,89 EUR. Nema kriterijuma za indeksiranje depozita. Svi troškovi koji padaju na teret korisnika: porez koji se obračunava po stopi utvrđenoj Zakonom o porezu na dohodak građana i iznosi 228,33 EUR. Banka za Klijenta, u skladu sa navedenim Zakonom, za svaki pojedinačno isplaćeni prihod - kamate ostvarene po osnovu depozita, obračunava porez po odbitku po stopi koja važi na dan isplate prihoda (kamate), porez obustavlja i uplaćuje na propisani račun nadležnog poreskog organa; Obračun je rađen na dan 01.08.2022. godine. Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji. Minimalni iznos za oročenje je 50 EUR. Preduslov za oročenu štednju je otvoren Paket račun Štednje koji je besplatan.

Reprezentativni primer za Oročenu štednju u dinarima:

Klasičan oročeni depozit u valuti RSD; iznos: 100.000,00 RSD; NKS fiksna, na godišnjem nivou: 4,5% ; EKS: 4,37%. Kamata se obračunava primenom propocionalnog metoda; Period oročenja: 36 meseci; Ukupan iznos koji će korisnik primiti nakon perioda oročenja: 113.700 RSD, ukupan iznos neto kamate: 13.700 RSD. Obračun je rađen na dan 01.08.2022. godine. Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji. Minimalni iznos za oročenje je 2.000 RSD. Preduslov za oročenu štednju je otvoren Paket račun Štednje koji je besplatan.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari